Susanna Falken Jewellery

Alla recensioner

Susanna Falken Jewellery

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Susanna Falken Jewellery

Du ska gå ut på dejt eller kanske på en fin släktträff, du har redan bestämt dig vad du ska ha för skor och vilken outfit du ska ha men vilka smycken kommer du att välja? Kommer du att blanda både guld och silver, ska du gå för en mer diskret stil eller vill du att dina smycken ska skina upp hela salen? Om man är ute efter nya smycken finns det ganska många butiker att välja mellan, både online och på fysiska platser. Susanna Falken Jewellery säljer smycken online, kanske de har något för dig? 

Åsikter, omdömen och erfarenheter kan man läsa här inne hos oss i form av recensioner helt kostnadsfritt. I detta fallet kommer man kunna läsa om kvaliteten på smyckena hos Susanna Falken Jewellery, men även om de är prisvärda eller inte. 

Mer info om företaget Susanna Falken Jewellery
Susanna Falken är en trebarns mamma som brinner för entreprenörskap och hon älskar att göra idéer till verklighet, av den orsak finns Susanna Falken Jewellery på marknaden. Susanna är själv uppvuxen med smycken och har alltid haft långa diskussioner om smyckesindustrin. Orsaken till varför Susanna valde att lansera sitt eget smyckesmärke var för att hon upptäckte att hennes dotter hade fått utslag av örängen på grund av vissa metaller och material. Susanna Falken Jewellery värdesätter fashion, hälsa och samhällsengagemang och de samarbetar med olika välgörenhetsorganisationer för att tillsammans få världen att glittra lite mer. De smycken som finns i sortimentet har mer av en feminin stil och det finns smycken såsom: halsband, armband, ringar och hårsmycken. 

Det som erbjuds hos Susanna Falken Jewellery
Företaget levererar sina produkter till Sverige givetvis men även till andra länder i världen. Efter att en svensk kund hittat vad hen vill och lagt till produkten i kundkorgen kan beställningen betalas för med kort, internetbanken, PayPal, Apple Pay eller med Klarna (faktura till exempel). Om beställningen överstiger 500 kr kommer leveransen att ske gratis, annars läggs det till en avgift på 39 kr. Kunden kan välja om hen vill ha sitt paket levererat med Postnord eller om hen besöker den fysiska kontoret som ligger i Stockholm och hämtar ut paketet själv. Det är helt och hållet möjligt för en kund att göra en retur om hen av någon anledning känner sig missnöjd. För att göra en retur ska en blankett fyllas i och den kommer att godkännas förutsatt att produkten är i originalskick och så länge returen görs inom 60 dagar. Om det finns frågor kan kundtjänst nås via e-post eller live chatt. 

Har du något att berätta om Susanna Falken Jewellery?
Har du beställt något från denna butik? Om du har det, varför inte då skriva en recension där du berättar för oss på OmdömesStälle vad du tycker om dem och deras produkter. Du kan med dina egna ord berätta varför du tycker som du gör och sedan kommer vem som helst att kunna läsa din recension. 


Tips om man själv vill skapa smycken.