Superlove

Alla recensioner

Superlove

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Superlove

Skulle du säga att du har en viss klädstil och alltid så gott som köper kläder inom just den stilen? Tycker du att följa trender då det kommer nya eller vill du hellre gå med precis de kläder du vill? Är du en sådan person som blandar silver och guld då det kommer till smycken, eller är det emot dina principer? Oberoende hur du är som person så måste du ju köpa dina kläder och smycken någonstans. Vissa gillar kanske att gå till en eller några klädbutiker då de behöver nya plagg, medans andra tycker om att upptäcka nya butiker och platser att handla på. När det kommer till att handla kläder så är det verkligen en gigantisk marknad världen över och man kan finna kläder både online och på fysiska platser. Superlove är åtminstone en nätbutik som som sagt erbjuder kläder och accessoarer online. 

Vad är det för material på de olika smyckena som företaget har i sitt sortiment, och vad använder de sig av då de tillverkar sina kläder? Hur ska man göra om man får hem ett söndrigt klädesplagg och kan jag lämna tillbaka en produkt som jag har haft hemma en längre tid? Du kan faktiskt finna svaren på många olika frågor genom att läsa recensioner

Om företaget Superlove
De två personer som står bakom företaget Superlove heter Anette och Jesper och i sin nätbutik erbjuder de kläder, skor och accessoarer samt att en del av deras sortiment är även inredning till hemmet. Bortsett från deras nätbutik som de redan har drivit i flera års tid så har de även en fysisk butik som de öppnade under 2006 som ännu idag ligger i centrala Köpenhamn. I sortimentet som företaget erbjuder så finns det mycket kläder som har en Skandinavisk och Dansk stil men även andra typer av produkter och stilar. 

Kläderna inne på hemsidan är indelade antingen i olika kategorier, men de är även filtrerade utgående från varumärken. Sökfunktion finns även inne på hemsidan som kan användas. 

Det som Superlove erbjuder
Väljer en kund att göra en beställning på 500 kr eller mer så behöver hen inte betala för någon fraktkostnad alls. I annat fall läggs det till en avgift på 50 kr. Inom hela Sverige gäller en leveranstid på mellan 1-4 vardagar och produkterna levereras hem till kunden med PostNord. Efter att kunden har fått hem sitt paket hen hen prova alla plagg och om något inte känns bra så kan hen fortfarande göra en retur inom 14 dagar efter själva mottagandet. Kundtjänsten kan nås via telefon eller mejl och de ska även kontaktas om en kund vill göra en retur. 

Om du har någon info om Superlove
Om det faktiskt är så att du har det så kan ju du ta och skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om dem. Recensioner kan skrivas inne hos oss här på OmdömesStalle och de är helt gratis att både skriva recensioner men även att läsa andra personers recensioner. Kom ihåg att vara ärlig och pålitlig i din recension. 


Tips på olika snygga plagg.