OmdömesStälle

  Recensioner Sunsky

  Alla olika e-handelsmöjligheter som finns där ute har gjort det möjligt för oss att i princip göra allting online, oberoende vad det än handlar om. Det är möjligt att göra hela veckans mathandling online, beställa flytthjälp eller någon annan typ av hemhjälp samt att det är möjligt att skola sig helt på distans och även även jobba hemifrån. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Det finns hur många märken på datorer, telefoner och plattor som helst, vilket kan kännas nästan som en djungel. Vissa nya märken dyker upp ofta, medans gamla varumärken fortfarande lanserar nya produkter. Sunsky är en nätbutik som erbjuder sina kunder olika typer inom elprylar via sin hemsida online.

  Är produkterna prisvärda hos Sunsky? Är det möjligt att lämna tillbaka en produkt som man redan har provat eller inte? Är leverasntiderna s¨långa som företaget påstår att de ska vara? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Information om företaget Sunsky

  Sunsky grundades och lanserades för cirka 15 år sedan i Kina och de erbjuder online olika typer inom elektronikbranschen. Sunsky är verksamma på marknaden som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika tillverkare och producenter och sedan säljer de dem via sin hemsida. I dagsläget levererar företaget sina produkter till kunder i cirka 200 olika länder världen över. Sunsky har lager i 5 olika länder och de skickar sina produkter från det lager som är närmast kunden i fråga.

  Det som Sunsky erbjuder sina kunder

  Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida, och även i vilken valuta de vill se de olika produkt priserna. Olika produktkategorier som finns inne i nätbutiken är tex accessoarer till mobilen, kameror samt accessoarer till dem, leksaker, LED lampor och så vidare. Kunderna har tillgång till en sökfunktion på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet. Leverans kostnaderna och leveranstiderna varierar beroende på hur mycket kunden väljer att beställa, och även till vilket land kunden vill ha sitt paket levererat. Från att kunden tagit emot sitt paket kan hen göra en retur inom 7 dagar.

  Sunsky har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Sunsky

  Via e-post det sättet som det är möjligt att kontakta företagets kundtjänst på, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon eftersom det kan underlätta för kundtjänsten. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos Sunsky? Har du det kan inte du då skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur kundtjänsten var och annan information om du vill lägga till något.


  Olika teknikprylar.

  Sunsky
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sunsky

  Din recension

  FAQ

  Är Sunsky ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sunsky. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sunsky?

  Sunsky är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sunskys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.