OmdömesStalle

  Recensioner Sudio

  Hörlurar

  är något som är otroligt praktiskt att både äga och använd sig av. Det är smidigt då man tränar, städar i hemmet eller annars bara vill se någon video eller lyssna på musik, därför finns det även många olika hörlurs modeller för olika aktiviteter. Som det allra mesta nuförtiden kan man även köpa hörlurar online, och efter några dagar hämta ut dem från närmaste ombud. I dagsläget slipper man att trängas i fysiska butiker där utbudet ofta kanske inte ens är så stort. När man handlar online kan man sitta hemma i lugn och ro och upptäcka sortimentet, och sedan beställa och hämta ut paketet efter några arbetsdagar. Det finns många olika företaget i världen och i Sverige som säljer hörlurar och andra tillbehör, och ett av dessa företag är Sudio.

  Hur mycket kommer frakten att kosta hos Sudio och hur ska jag ta mig till för att lämna in en reklamation? Är kundtjänsten enkelt att nå om man har några frågor och hur är kvaliteten på produkterna? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer om företaget Sudio

  Företaget lanserades och grundades under 2012 i Sverige och de erbjuder sina kunder hörlurar och högtalare via sin hemsida samt att andra återförsäljare även säljer av deras produkter. Sudio samarbetar med andra företag som tex Carbon Footprint Ltd och de är i dag en kolneutral organisation.

  Vad erbjuds hos Sudio?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som kunderna kan kolla igenom samt att det finns en sökfunktion som de kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. Då kunderna gör beställningar hos Sudio så skickas produkterna ut från olika lager beroende på vart slutdestinationen är. Leveranstiderna varierar även beroende på paketets slutdestination men medan paketet är på väg kan kunderna spåra det. 12 månaders garanti gäller det på produkterna som Sudio säljer, men för att tex en skada ska gå på garantin så kan det inte vara självförvållad, stöld eller vatten/brandskada. 30 dagar har kunden på sig att göra en retur från och med mottagandet av produkten.

  Hur kan kundtjänsten hos Sudio kontaktas?

  Om kunden undrar över något eller har några frågor eller funderingar kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att hen kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om det skulle vara så att kunden inte fann svaret på sin fråga eller om hen ändå vill kontakta kundtjänsten går de att göra antingen genom att chatta med dem live inne på hemsidan eller genom att skicka e-post till dem. Vid missnöje över något kan kunden lämna in en reklamation genom att kontakta företaget.

  Har du handlat hos eller har någon erfarenhet av företaget Sudio? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om deras produkter, kvaliteten och leveranstiderna.


  Produkt som Sudio erbjuder.

  Episod 1: Ge nytt liv till din dator

  Sudio
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sudio

  Din recension

  FAQ

  Är Sudio ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sudio. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sudio?

  Sudio är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sudio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.