OmdömesStälle

  Recensioner Strumpmaskinen.se

  Vem vill inte gå med ett par strumpor som kan pigga upp hela vardagen. Visst så vill man kanske inte alltid gå med strumpor som sticker ut, men ibland kan det verkligen vara roligt att bära ett bar trevliga och roliga strumpor. Roliga strumpor är ju även något som kan vara roligt att ge bort som present till någon man tycker om. Många olika butiker där ute har valt att erbjuda just strumpor med olika tryck och bilder på. Man kan tex både i fysiska butiker, men även online hitta olika butiker. Det finns strumpor som har olika bilder på sig som tex djur, maträtter eller andra intressen. Men det finns även företag som har valt att det detta ytterligare ett steg längre, och Strumpmaskinen har valt att gjort detta. Det som detta företaget gör är att de online erbjuder strumpor där kunden själv helt kan välja motivet.

  Hur bra ska bilden vara om jag vill ha den tyckt på ett par strumpor från Strumpmaskinen? Kommer man verkligen att se vad bilden ska vara eller kommer det att bli otydligt? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Strumpmaskinen

  Företaget grundades och lanserades under 2019 i Sverige och de är verksamma online och driver inte någon typ av fysisk verksamhet idag. Kunderna kan via företagets hemsida själva välja vilket tryck de vill ha på sina strumpor som tex en familjemedlem eller ett husdjur.

  Det som Strumpmaskinen erbjuder sina kunder

  Kunderna kan själva välja vilket tryck och vilken bild de vill ha på sina strumpor. Efter det har kunderna möjligheten att kolla igenom företagets sortiment på olika mönster och efter det skapar Strumpmaskinen det paret strumpor som kunden beställt. Strumpmaskinen har även en fotoguide inne via hemsidan där kunderna kan läsa innan de tar bilden på det motivet de vill ha på sina strumpor. När det kommer till betalningen på hemsidan så kan kunderna välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internet betalning, delbetalning eller på faktura. Oberoende hur mycket eller lite kunderna väljer att köpa så är fraktkostnaden gratis och den vanliga leveranstiden är mellan 10-15 arbetsdagar. För tillfället så levererar Strumpmaskinen endast inom Sverige men de kan skicka utomlands om kunden kontaktar kundtjänsten innan hen genomför beställningen.

  Hur kan kunderna kontakta Strumpmaskinen

  Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Men skulle inte kunden hitta svaret på sin fråga där så kan kundtjänsten nås via e-post eller på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Strumpmaskinen? Skulle det vara så att du har det så kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna.


  Video från Strumpmaskinen i Sverige.

  Strumpmaskinen.se
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Strumpmaskinen.se

  Din recension

  FAQ

  Är Strumpmaskinen.se ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Strumpmaskinen.se. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Strumpmaskinen.se?

  Strumpmaskinen.se är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Strumpmaskinen.ses webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.