Strumpbudet

Alla recensioner

Strumpbudet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Strumpbudet

Vem bär inte dagligen strumpor? Nästan alla personer väljer dagligen att lägga på sig ett par strumpor. Många väljer att använda sig av kanske vita eller svarta strumpor för att de inte ska dra så mycket blickar till sig och eftersom de vill ha en enhetlig look. Men vissa vill inte ha så tråkiga strumpor och då finns det många online företag och nätbutiker där ute som erbjuder just roligare strumpor. Vissa företag säljer strumpor med olika typer av motiv på andra andra typer av designer. Eftersom e-handeln har blivit så stor den senaste tiden så har vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Strumpbudet erbjuder det som namnet tyder på, vilket är strumpor. 

Här inne på OmdömesStalle kan man få svar på olika frågor om företaget Strumpbudet genom att läsa andra personers recensioner. Man kan tex få svar på frågor om hur bra kvaliteten på produkterna är, hur storlekarna är, om ärendet sköts enkelt om man lämnar in en reklamation och så vidare. 

Mer info om Strumpbudet
Strumpbudet är ett svensk företag som har erbjudit sina kunder strumpor sedan 2014. Idag driver inte företaget någon fysisk butik utan är verksamma via sin e-handel. Strumpbudet lanserades på marknaden under 2014. 

Det som Strumpbudet erbjuder sina kunder
Strumpbudet erbjuder strumpor till kvinnor, män och barn. Det finns olika produktkategorier inne på företagets hemsida, och även en sökfunktion som söker bland alla produkter i sortimentet. Om kunderna väljer att göra en beställning på 299 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 29 kr. Postnord är det företaget som levererar kundernas paket, och i de flesta fall levereras paketet direkt hem till kundens brevlåda. Kunderna har 30 dagar på sig att skicka tillbaka någon produkt om det skulle uppstå ett behov för det. Kunden får betala för returkostnaden vilket ät 39 kr. 

Strumpbudet har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Strumpbudet
Eftersom Strumpbudet är en e-handel och är verksamma online så kan kunderna kontakta företagets kundtjänst antingen genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller chatta med dem via livechatten på hemsidan. Får kunden hem en söndrig produkt eller har fått en dålig upplevelse ska hen lämna in en reklamation. 
 
Om det är så att du just har handlat hos Strumpbudet så skulle vi vara mer än glada av att få höra just dina åsikter och tankar om företaget. Skriv gärna en egen recension om företaget där du berättar precis vad du vill om dem, du kan säga vad du tyckte om kundtjänsten, hur produkturvalet såg och annan information du kanske vill lägga till. Kom ihåg att vara ärlig i din recension. 


Hur man handlar säkert online.