OmdömesStalle

  Recensioner Stronger

  Motion och träning ät något som är väldigt bra och även väldigt hälsosamt, vi måste röra på oss dagligen för att både hålla kroppen glad och även huvudet och alla tankar. Men bara för att man måste träna så behöver man inte skaffa sig en helt ny hobby som tex fotboll eller hockey, man behöver inte heller skaffa sig ett dyrt gymkort utan det räcker med att gå ut och springa, ta långpromenader eller simma under sommaren. Vissa personer är väldigt bra på att hålla rutiner och de håller sig även motiverade, men alla har inte så enkelt med det. För att hålla motivationen uppe kan man skaffa sig en spellista med musik man blir glad av, man kan jämföra olika resultat som man har klarat av eller en sak som motiverar många är att köpa nya fina sportkläder som man sedan kan träna i. Som så gott som alla produkter nu förtiden så kan man även handla sportkläder online, man slipper gå omkring i fysiska butiker och frenetisk hitta sin storlek. En nätbutik som säljer sportkläder är Stronger.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många olika knepiga frågor som tex: är produkterna värda sitt pris? Är kvaliteten bra på produkterna, och kommer kundtjänsten att vara till hjälp om jag behöver dem?

  Mer information om Stronger

  Företaget är grundat och lanserat i Sverige under 2013 och de jobbar med att designa sportkläder för kvinnor. Sedan företagets start har de haft över 80 000 kunder världen över och de vill hjälpa sina kunder att bygga ett starkare liv, där av företagsnamnet: Stronger.

  Kanye West - Stronger

  Vad erbjuder Stronger sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som tex tights, jackor, mjukisbyxor etc. Om man vet vad det är man är ute efter kan man även genast använda sig av sökfunktionen. När det kommer till själva betalningen på hemsidan så är det Klarna som sköter den vilket betyder att man kan välja att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Om man gör en beställning på över 100€ kommer frakten att vara gratis. Alla leveranser sköts antingen via DHL, Postnord eller UPS och leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar. Om detskulle vara så att man får hem en produkt och sedan av någon anledning känner sig missnöjd med den har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har tagit emot produkten. För att returen ska bli godkänd måste produkten vara i originalskick.

  Hur kan man komma i kontakt med Stronger?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan, man kan även chatta med dem direkt inne på hemsidan för ett snabbt svar. Innan man kontaktar företaget kan man läsa all information och alla villkor som finns på hemsidan, chansen finns att man hittar svaret på sin fråga där.

  Har du någon erfarenhet av Stronger? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Träningstips.

  Stronger
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stronger

  Din recension

  FAQ

  Är Stronger ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stronger. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stronger?

  Stronger är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stronger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.