OmdömesStälle

  Recensioner Stor&Liten

  I dagsläget är det många som väljer att skaffa barn, och skaffar man barn så får man också ta ett större ansvar. Som förälder vill man såklart hålla sitt barn säkert, både när det gäller att barnen inte ska ramla och slå sig, men också att leksakerna som barnen använder inte är skadliga. Leksaker av lägre kvalitet kan helt enkelt gå sönder och lossa små bitar som kan vara vassa. En del leksaker kan också innehålla kemikalier som också är skadliga. Men hur vet man om leksakerna som man köper åt sitt barn är gjorda av hög kvalitet? Ett sätt är att man kan köpa leksakerna från ett företag som specialiserar sig på en sak, i detta fall ett företag som specialiserar sig endast på artiklar för barn. Ett av dessa företag är Stor&Liten.

  Om Stor&Liten

  Grundades och lanserades i Stockholm år 1975. Företaget växte kraftigt och öppnade ett flertal butiker, den karaktäristiska logon spred sig över hela landet och blev därefter Sveriges största leksaksbutik. Deras butiker togs över av en annan aktör år 2000 och Stor&Liten försvann från leksaksmarknaden. Efter 11 år återlanserades Stor&Liten, men denna gång på nätet. Kvalitet med stort sortiment, samma sak men helt enkelt på nätet.

  Stor&Liten - Julklappar

  Vad erbjuder Stor&Liten?

  Bra kvalitet med komforten av att kunna beställa hemifrån. Stor&Liten har märken från de kända men också mindre kända varumärken. Det positiva med detta är att det då finns någonting som passar alla, oberoende budgeten. Målet med Stor&Liten är såklart att barnen ska tycka omleksakerna, men också att det ska vara roligt som förälder att både använda och beställa från deras hemsida. Inne på deras hemsida kan man söka bland kategorier beroende på vad man är ute efter, det går också att göra en manuell sökning via deras sökruta. Vill man bli uppdaterad så att man inte missar de senaste artiklarna, då har Stor&Liten ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på. Beställningarna som görs via Stor&Liten har alltid fri frakt, oberoende köpesumma eller storlek på paket. När beställningen skickas ut så får man en notis på det, därefter tar det ett par dagar innan man får beställningen hem. Detta kan dock bero på vilken typ av leverans man valde när man gjorde beställningen, men har oberoende möjlighet att spåra sin beställning om man så vill.

  Hur får man kontakt med Stor&Liten?

  Har man en fråga som man vill ställa Stor&Liten så lönar det sig att först gå in och kolla genom de vanligaste frågorna och svaren till dem (dessa hittas på deras hemsida). Hittade man inte svaret på sin fråga där så kan man kontakta företaget via telefon (08-12 44 99 88), eller via mail (info@storochliten.se).

  Hur vet man om ett företag är pålitligt? Ingen vill väl bli involverad i svindleri? För att undvika detta kan man helt enkelt skriva recensioner. På det tredje milleniet har man möjlighet att enkelt skriva recensioner, men också möjligheten att läsa andras. Väljer man att skriva en recension så måste man komma ihåg att det man skriver är ärligt.

  Stor&Liten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stor&Liten

  Din recension

  FAQ

  Är Stor&Liten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stor&Liten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stor&Liten?

  Stor&Liten är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Stor&Litens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.