Stor&Liten

Alla recensioner

Stor&Liten

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Stor&Liten

I dagsläget är det många som väljer att skaffa barn, och skaffar man barn så får man också ta ett större ansvar. Som förälder vill man såklart hålla sitt barn säkert, både när det gäller att barnen inte ska ramla och slå sig, men också att leksakerna som barnen använder inte är skadliga. Leksaker av lägre kvalitet kan helt enkelt gå sönder och lossa små bitar som kan vara vassa. En del leksaker kan också innehålla kemikalier som också är skadliga. Men hur vet man om leksakerna som man köper åt sitt barn är gjorda av hög kvalitet? Ett sätt är att man kan köpa leksakerna från ett företag som specialiserar sig på en sak, i detta fall ett företag som specialiserar sig endast på artiklar för barn. Ett av dessa företag är Stor&Liten.

Om Stor&Liten
Grundades och lanserades i Stockholm år 1975. Företaget växte kraftigt och öppnade ett flertal butiker, den karaktäristiska logon spred sig över hela landet och blev därefter Sveriges största leksaksbutik. Deras butiker togs över av en annan aktör år 2000 och Stor&Liten försvann från leksaksmarknaden. Efter 11 år återlanserades Stor&Liten, men denna gång på nätet. Kvalitet med stort sortiment, samma sak men helt enkelt på nätet.

Vad erbjuder Stor&Liten?
Bra kvalitet med komforten av att kunna beställa hemifrån. Stor&Liten har märken från de kända men också mindre kända varumärken. Det positiva med detta är att det då finns någonting som passar alla, oberoende budgeten. Målet med Stor&Liten är såklart att barnen ska tycka omleksakerna, men också att det ska vara roligt som förälder att både använda och beställa från deras hemsida. Inne på deras hemsida kan man söka bland kategorier beroende på vad man är ute efter, det går också att göra en manuell sökning via deras sökruta. Vill man bli uppdaterad så att man inte missar de senaste artiklarna, då har Stor&Liten ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på. Beställningarna som görs via Stor&Liten har alltid fri frakt, oberoende köpesumma eller storlek på paket. När beställningen skickas ut så får man en notis på det, därefter tar det ett par dagar innan man får beställningen hem. Detta kan dock bero på vilken typ av leverans man valde när man gjorde beställningen, men har oberoende möjlighet att spåra sin beställning om man så vill.

Hur får man kontakt med Stor&Liten?
Har man en fråga som man vill ställa Stor&Liten så lönar det sig att först gå in och kolla genom de vanligaste frågorna och svaren till dem (dessa hittas på deras hemsida). Hittade man inte svaret på sin fråga där så kan man kontakta företaget via telefon (08-12 44 99 88), eller via mail (info@storochliten.se).

Hur vet man om ett företag är pålitligt? Ingen vill väl bli involverad i svindleri? För att undvika detta kan man helt enkelt skriva recensioner. På det tredje milleniet har man möjlighet att enkelt skriva recensioner, men också möjligheten att läsa andras. Väljer man att skriva en recension så måste man komma ihåg att det man skriver är ärligt.