OmdömesStälle

  Recensioner Stockton

  Heminredning

  och prylar till hemmet är något som väldigt många har ett stort intresse av. Man vill bo i ett fint hus som man själv får bestämma hur det ser. Man skapar sig en egen inredningsstil och följer sedan en röd tråd så man inreder hela hemmet. Är det så att man kanske har köpt ett hus eller möjligtvis bygger sitt alldeles egna hus så kan man helt själv välja hur man vill att det ska se ut. Vilket många tycker om och många har även möjligheten till det. men inte alla, bor man tex i en hyresrätt eller i en lägenhet så får man kanske inte byta golv eller att måla om. Men även i dessa fall finns det saker man kan göra för att pigga upp hemmet, man kan tex köpa mycket gröna växter, se till att belysningen är fin, ha mattor som ger en mysig känsla. Stockton är ett företag som online erbjuder inredning.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Stockton? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Stockton

  Stockton är ett företag som via sin hemsidan erbjuder möbler och även andra typer av inredningsprodukter som tex bord och belysning. Stockton fungerar som en återförsäljare av olika varumärken som tex PTMD, Norr11, Nordal osv. Stockton har även ett showroom där det är möjligt att få se och känna på deras produkter.

  Det som Stockton erbjuder

  Olika produktkategorier finns inne på hemsidan med flera underkategorier, samt att det finns en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla alla produkter som finns i sortimentet. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och kunderna kan välja om de vill se priserna inklusive eller exklusive moms (beroende på om de handlar som företag eller privatperson). 14 dagar från och med att kunderna har mottagit sina produkter har de tid på sig att göra en retur på någon produkt.

  Hur kunderna kan kontakta Stockton

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Stockton genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du köpt något hos Stockton? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Heminredningtips.

  How-To | Montera Grafikkort

  Stockton
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stockton

  Din recension

  FAQ

  Är Stockton ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stockton. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stockton?

  Stockton är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Stocktons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.