Stockholm Jewels

Alla recensioner

Stockholm Jewels

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Stockholm Jewels

Smycken är en accessoar som verkligen kan pigga upp en outfit. Idag finns det så många olika stilar och typer av smycken så det kan vara svårt att välja. Ska man lägga liter mer pengar på smycken och köpa i äkta guld eller någon annat material, eller ska man gå till en billig klädbutik och hoppas på att smyckena inte blir missfärgade. Man kan göra precis hur man vill och butiker idag säljer smycken i alla olika prisklasser. STHLM Jewels är en nätbutik som erbjuder smycken online. 

Vilka olika material använder sig STHLM Jewels av då de skapar sina smycken? Är produkterna värda sitt pris och är smyckena handgjorda av företaget eller köper de in dem från någon annan butik? Få redan på det och mycket mer genom att läsa andra personers recensioner. 

Om STHLM Jewels
Under våren 2020 grundades och lanserades företaget av två personer. Smyckena som företaget säljer är handgjorda och de använder sig av olika typer av äkta metaller och stenar. STHLM Jewels har även ett fysiskt showroom som ligger i Stockholm och är öppet mellan måndag - lördag. 3 olika kollektioner med smycken har företaget skapat och alla de kan ses inne i företagets nätbutik. STHLM Jewels finns även med på Facebook och Instagram och där är det möjligt att se bilder där smyckena är i användning. Företaget erbjuder ringar, örhängen, armband och halsband och alla de i olika former, färger och samt vissa med stenar och andra utan. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda företagets hemsida och även i vilken valuta de vill se priserna. 

Det som STHLM Jewels erbjuder sina kunder
Att handla i nätbutiken fungerar som alla andra nätbutiker där ute där kunderna lägger de varor de vill ha i den virtuella kundkorgen och sedan går vidare till att fylla i personuppgifter. Alla produkter innehåller färdigt moms men fraktkostnaden kalkyleras innan beställningen genomförs. Oberoende hur mycket eller lite kunderna väljer att beställa så läggs det till en fraktavgift på 59 kr på varje beställning inom Sverige. Skulle det vara så att kunden vill ha sitt paket levererat till någon annat land så ska hen börja med att kontakta kundtjänsten. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att inom 14 dagar göra en retur. För att returen ska kunna bli godkänd ska produkten vara i samma skick som då kunden först tog emot produkten. För att göra en retur ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten vilket kan göras antingen via e-post eller på telefon.

Några erfarenheter av STHLM Jewels? 
Har du införskaffat ett smycke hos detta företaget någon gång? Om du har det ska du inte glömma att hos oss här på OmdömesStalle skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om företaget och om du skulle vilja handla hos dem på nytt. Berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om beställningen var smidig att göra och om produkten var vad du hade förväntat dog då du fick hem den. 


Hur man kan organisera sina smycken.