OmdömesStalle

  Recensioner STIGA

  Bordtennis

  eller pingis som det även kallas är något som väldigt många personer har spelat någon gång under sitt liv, oberoende hur gammal man än må vara. Under sin uppväxt var det säkert några som spela bordtennis under rasterna i skolan, vissa har gjort det under utlandsresorna med familjen samt att det finns även personer som hemma kan spela bordtennis. Är det så att man möjligtvis vill köpa hem ett sådant bord, eller kanske till skolan man jobbar på eller till en ungdomslokal så finns det ett företag som går under namnet STIGA som tillverkar både dessa bord samt att de även tillverkar racketar som man använder inom sporten.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos STIGA? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Hur långa är leveranserna hos STIGA och vart ska man vända sig om man är i behovet av en reklamation. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner, personer som redan har erfarenhet av företaget i fråga.

  Information om företaget STIGA

  Under 1944 lanserades och grundades det svenska företaget STIGA som tillverkar produkter inom sporten bordtennis. Företagets huvudkontor ligger i Eskilstuna i Sverige och i dag har företaget samarbeten med över 100 olika företag i länder runt om i världen. STIGA har valt att tillverka produkter både för personer som spelar sporten som en hobby lite nu och då, men även för de professionella inom bordtennis.

  Vad erbjuder STIGA sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna använda sig av en sökfunktion samt att det finns olika produktkategorier med olika mindre underkategorier. Är det så att kunderna gör beställningar på hemsidan som överstiger 80 euro så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på kundens beställning på 15 euro. Från och med att beställningen har gjort så tar det mellan 4 och 6 dagar för kunderna att få sitt paket, och det är UPS som har hand om leveranserna till kunderna. Medan paketet är på väg har kunderna möjligheten att spåra det.

  STIGA har ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på vid intresse, då skickas information om kampanjer och erbjudanden direkt ut till kunden via e-post.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos STIGA?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de kontaktar kunderna. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av STIGA? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Vad man ska tänka på då man väljer racket.

  Bluffbolaget FabriksOutlet fick annonsera på Politiskt Inkorrekt (2/3)

  STIGA
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om STIGA

  Din recension

  FAQ

  Är STIGA ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om STIGA. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder STIGA?

  STIGA är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van STIGA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.