Stetson

Alla recensioner

Stetson

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Stetson

En mössa, hatt eller annan huvudbonad kan verkligen göra en outfit helt fulländad. Att använda tex en mössa är inte bara snyggt utan det är även praktiskt eftersom vinterhalvåret uppe i Norden kan vara ganska kallt, mörkt och grått. Att gå med keps är något som varit populärt väldigt länge redan, det är populärt inom vissa sporter, när det kommer till vissa stilar och kläder samt att det är praktiskt. När det kommer till att köpa olika kepsar så finns det många olika hemsidor och butiker som säljer just olika kepsar. Vissa personer gillar att gå till fysiska butiker och kolla utbudet där så att de verkligen kan prova på nya kepsar, medans andra personer gillar att beställa online och sedan se vad de får hem. Stetson är en e-handelsbutik som bland annat erbjuder hattar och andra accessoarer. 
 
Hur är kvaliteten på produkterna hos Stetson? Är returerna enkla att göra om man känner behovet av det och hur är det då det kommer till reklamationer? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som har någon erfarenhet av företaget i fråga.

Information om företaget Stetson
Företaget har funnits sedan 1865 och det kommer ursprungligen från USA men är idag verksamma i länder runt om i hela världen. Stetson driver både fysiska butiker på olika platser, samt sin nätbutik. Stetson erbjuder sina kunder i största delen hattar och andra huvudbonader, men de har även ett sortiment beståendes av ytterkläder samt jeans och andra accessoarer för både kvinnor och män. 

Det som Stetson erbjuder sina kunder
Sökfunktion finns tillgänglig för kunderna att använda inne på Stetson´s hemsida, samt att det finns olika produktkategorier med flera underkategorier. När det kommer till betalningen för kundernas del så kan de antingen välja mellan att betala direkt med bankkort eller via PayPal. Från och med att Stetson har tagit emot kundens beställning så skickas produkterna från företagets lager förutsatt att den beställda produkten redan finns i lager. DHL, DPD och UPS är de olika leverantörerna som Stetson har valt att samarbeta med och inne via Stetson´s hemsida kan kunden se den aktuella statusen på sin egen order. Från och med att kunden har tagit emot beställningen kan hen inom 100 dagar lämna tillbaka något produkt, så länge som retur orsaken är godtagbar från företagets synvinkel. 

Hur kundtjänsten hos Stetson kan kontaktas
Kundtjänsten hos företaget kan kunderna komma i kontakt med genom antingen e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen vardagar under vanliga kontorstider. Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende.
 
Har du någon erfarenhet av Stetson? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna.


Trendiga hattar.