OmdömesStalle

  Recensioner Stetson

  En mössa, hatt eller annan huvudbonad kan verkligen göra en outfit helt fulländad. Att använda tex en mössa är inte bara snyggt utan det är även praktiskt eftersom vinterhalvåret uppe i Norden kan vara ganska kallt, mörkt och grått. Att gå med keps är något som varit populärt väldigt länge redan, det är populärt inom vissa sporter, när det kommer till vissa stilar och kläder samt att det är praktiskt. När det kommer till att köpa olika kepsar så finns det många olika hemsidor och butiker som säljer just olika kepsar. Vissa personer gillar att gå till fysiska butiker och kolla utbudet där så att de verkligen kan prova på nya kepsar, medans andra personer gillar att beställa online och sedan se vad de får hem. Stetson är en e-handelsbutik som bland annat erbjuder hattar och andra accessoarer.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Stetson? Är returerna enkla att göra om man känner behovet av det och hur är det då det kommer till reklamationer? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Information om företaget Stetson

  Företaget har funnits sedan 1865 och det kommer ursprungligen från USA men är idag verksamma i länder runt om i hela världen. Stetson driver både fysiska butiker på olika platser, samt sin nätbutik. Stetson erbjuder sina kunder i största delen hattar och andra huvudbonader, men de har även ett sortiment beståendes av ytterkläder samt jeans och andra accessoarer för både kvinnor och män.

  Julrossafari hemma hos Eva Robild

  Det som Stetson erbjuder sina kunder

  Sökfunktion finns tillgänglig för kunderna att använda inne på Stetson´s hemsida, samt att det finns olika produktkategorier med flera underkategorier. När det kommer till betalningen för kundernas del så kan de antingen välja mellan att betala direkt med bankkort eller via PayPal. Från och med att Stetson har tagit emot kundens beställning så skickas produkterna från företagets lager förutsatt att den beställda produkten redan finns i lager. DHL, DPD och UPS är de olika leverantörerna som Stetson har valt att samarbeta med och inne via Stetson´s hemsida kan kunden se den aktuella statusen på sin egen order. Från och med att kunden har tagit emot beställningen kan hen inom 100 dagar lämna tillbaka något produkt, så länge som retur orsaken är godtagbar från företagets synvinkel.

  Hur kundtjänsten hos Stetson kan kontaktas

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna komma i kontakt med genom antingen e-post eller på telefon, kundtjänsten är öppen vardagar under vanliga kontorstider. Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller ett klagomål ska hen börja med att kontakta kundtjänsten via e-post för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Stetson? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem inne på omdömesstalle.se där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, kvaliteten på deras produkter, leveranstiderna och hur storlekarna var på produkterna.


  Trendiga hattar.

  Stetson
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stetson

  Din recension

  FAQ

  Är Stetson ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stetson. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stetson?

  Stetson är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stetson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.