OmdömesStälle

  Recensioner Stenbolaget

  Välkommen till företaget som är störst på både kakel och sten. Stenbolaget har levererat marksten, natursten och stödmurar till fler än 65 000 nöjda kunder. De bemöter sina kunder med stort engagemang och de erbjuder även en köpupplevelse i världsklass.

  Om Stenbolaget

  Stenbolaget grundades och startade år 2005 och de gick snabbt från att vara en liten uppstickare till att vara marknadsledande inom försäljning av natursten, marksten, stödmurar till både proffs men även privatkunder runt om i hela landet. Företagets engagemang är att de alltid ska upplevas som värmande och sprida glädje, de vill att deras kunder ska berätta vidare om Stenbolaget till kollegor, vänner och grannar efter att de har handlat via dem. Stenbolaget har sett till att ha väldigt goda kunskaper inom deras bransch, eftersom kunskap ger kunderna, kollegorna och individerna trygghet. De ser till att sprida kunskap och vara givmilda för att förtjäna kundernas förtroende. Stenbolaget vågar även ta initiativ, de ser till att komma med förslag, de vågar frågar och de fattar beslut, de tycker även om att få både beröm men även kritik. Inte nog med att Stenbolaget har en underbar hemsida har de även ett flertal fysiska butiker, bland annat fyra butiker i Stockholm.

  Kolla in denna projektfilm från stenbolaget. 

  Vad erbjuder Stenbolaget?

  Stenbolagets hemsida är både tydlig och lättnavigerad att vara inne på. Inne på hemsidan kan du välja bland Sveriges största sortiment av sten samt kakel, och inte nog med det, alla produkter erbjuds till både ett bra pris och med en hög service. Stenbolaget strävar alltid efter att ge sina kunder Sveriges absolut bästa köpupplevelse. Men du kanske känner att det känns jobbigt att byta kakel eller sten, eller så har du kanske helt slut på idéer, då behöver du inte oroa dig längre. Stenbolaget erbjuder personlig rådgivning helt gratis eftersom de förstår att sten oftast inte är det lättaste att inreda med. Du kan boka tid till din rådgivning direkt via hemsidan och då kommer du att få hjälp med att hitta rätt produkter och lösningar för både din trädgård och ditt hem.

  Inom Sverige levererar Stenbolaget normalt inom 2–10 arbetsdagar om det som du beställer finns i lager, om produkter är slut i lagret kommer det att ta 4–15 arbetsdagar.

  Reklamationer, tips och synpunkter till Stenbolaget

  Om du har några frågor till företaget behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig, de vill mer än gärna hjälpa dig så att du får svar på alla dina frågor. Du kan läsa igenom de oftast ställda frågorna på hemsidan men du kan även komma i kontakt med dem vi antingen telefon eller e-post, de försöker oftast att besvara ditt mail samma vardag men absolut senast inom 48 timmar efter att de mottagit din fråga. Du kan även chatta med dem direkt inne på hemsidan, den chatten är öppen under vanliga arbetsdagar och arbetstider.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlar via dem eller om du annars har några erfarenheter eller tankar om dem.


  Stenbolaget
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stenbolaget

  Din recension

  FAQ

  Är Stenbolaget ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stenbolaget. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stenbolaget?

  Stenbolaget är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Stenbolagets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.