Stenbolaget

Alla recensioner

Stenbolaget

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Stenbolaget

Välkommen till företaget som är störst på både kakel och sten. Stenbolaget har levererat marksten, natursten och stödmurar till fler än 65 000 nöjda kunder. De bemöter sina kunder med stort engagemang och de erbjuder även en köpupplevelse i världsklass. 

Om Stenbolaget
Stenbolaget grundades och startade år 2005 och de gick snabbt från att vara en liten uppstickare till att vara marknadsledande inom försäljning av natursten, marksten, stödmurar till både proffs men även privatkunder runt om i hela landet. Företagets engagemang är att de alltid ska upplevas som värmande och sprida glädje, de vill att deras kunder ska berätta vidare om Stenbolaget till kollegor, vänner och grannar efter att de har handlat via dem. Stenbolaget har sett till att ha väldigt goda kunskaper inom deras bransch, eftersom kunskap ger kunderna, kollegorna och individerna trygghet. De ser till att sprida kunskap och vara givmilda för att förtjäna kundernas förtroende. Stenbolaget vågar även ta initiativ, de ser till att komma med förslag, de vågar frågar och de fattar beslut, de tycker även om att få både beröm men även kritik. Inte nog med att Stenbolaget har en underbar hemsida har de även ett flertal fysiska butiker, bland annat fyra butiker i Stockholm. 

Vad erbjuder Stenbolaget?
Stenbolagets hemsida är både tydlig och lättnavigerad att vara inne på. Inne på hemsidan kan du välja bland Sveriges största sortiment av sten samt kakel, och inte nog med det, alla produkter erbjuds till både ett bra pris och med en hög service. Stenbolaget strävar alltid efter att ge sina kunder Sveriges absolut bästa köpupplevelse. Men du kanske känner att det känns jobbigt att byta kakel eller sten, eller så har du kanske helt slut på idéer, då behöver du inte oroa dig längre. Stenbolaget erbjuder personlig rådgivning helt gratis eftersom de förstår att sten oftast inte är det lättaste att inreda med. Du kan boka tid till din rådgivning direkt via hemsidan och då kommer du att få hjälp med att hitta rätt produkter och lösningar för både din trädgård och ditt hem. 

Inom Sverige levererar Stenbolaget normalt inom 2–10 arbetsdagar om det som du beställer finns i lager, om produkter är slut i lagret kommer det att ta 4–15 arbetsdagar. 

Reklamationer, tips och synpunkter till Stenbolaget
Om du har några frågor till företaget behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig, de vill mer än gärna hjälpa dig så att du får svar på alla dina frågor. Du kan läsa igenom de oftast ställda frågorna på hemsidan men du kan även komma i kontakt med dem vi antingen telefon eller e-post, de försöker oftast att besvara ditt mail samma vardag men absolut senast inom 48 timmar efter att de mottagit din fråga. Du kan även chatta med dem direkt inne på hemsidan, den chatten är öppen under vanliga arbetsdagar och arbetstider.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlar via dem eller om du annars har några erfarenheter eller tankar om dem.