Steam

Alla recensioner

Steam

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Steam

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ett företag som är verksamt i Sverige och går under namnet Steam har valt att erbjuda sina kunder E – cigaretter via deras nätbutik.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Steam? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Steam
Steam är ett företag som erbjuder sina kunder skandinaviska e-cigaretter som är gjorda av hög kvalitet och har en modern funktion. Företaget har inte någon fysiks butik utan driver endast sin nätbutik där man kan införskaffa deras produkter. 

Vad erbjuder Steam sina kunder?
Produkterna som företaget säljer är bättre för hälsan som man ska jämföra med vanliga cigaretter. Detta är efter som de inter innehåller några skadliga rökpartiklart. Det blir heller inte någon rök då man använder sig av en e – cigarett vilket betyder att det inte finns någon risk för passiv rökning samt att kläderna och andedräkten inte börjar lukta illa. När man gör en beställning hos företaget Steam så kommer paketet att komma hem i brevlådan, så man behöver inte gå och söka det någonstans. Företaget levererar sina paket alla dagar i veckan mellan månad och lördag och om man beställer sitt paket innan 15 på dagen så kommer de att skickas redan samma dag. När det kommer till själva betalningen på hemsidan så kan man välja mellan att betala genast med kort eller via direktbetalning via internetbanken. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Steam?
skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. 

Har du någon gång handlat hos Steam? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


E-cigaretter.