Stayhard

Alla recensioner

Stayhard

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Stayhard

Att köpa fina kläder är något vi alla gillar. Vi vill alltid se så bra ut vi kan och kläder har stor påverkan på det. Hos Stayhard hittar du det allra senaste inom herrmode. Allt från strumpor till kavajer i dem coolaste och modernaste märkena. Allt detta är tillgängligt direkt från soffan. Med ett enkelt knapptryck kan du beställa hem det bästa och finaste plagget eller accessoaren du alltid drömt om.

Information om Stayhard
Stayhard är en del av Ellos gruppen. I Ellos gruppen ingår utöver Stayhard, Ellos, Jotex, och Home Room. Ellos gruppen startades under 70-talet och är idag en ledande aktör inom e-handel och inredning. Denna framgång har kommit från att alltid fokusera på kunden och ge dem en så trevlig och rolig shopping upplevelse som möjligt. Stayhard grundades 2005 och växte snabbt till en ledande aktör inom herrmode. Dem har alltid haft fokus på kläder, skor, accessoarer, och manlig skönhetsvård. Deras största kundbas är män mellan 18-35. År 2014 blev dem uppköpta av Ellos och där med blev dem del av Ellos Gruppen. Företaget har ungefär 30 medarbetare och deras mål dem alla arbetar mot tillsammans är ”En 100% friktionsfri kundupplevelse”. Deras kundnöjdhet är en av deras största konkurrensfördelar.

Vad har Stayhard att erbjuda
Stayhard är en nätbutik för herrmode med en enkel och smidig design där du lätt klickar dig runt bland alla kategorier. I deras sortiment hittar du allt från kläder, skor, accessoarer till manlig skönhetsvård. I deras stora sortiment ingår en del egendesignade kläder och ungefär 250 andra externa varumärken. Sortimentet är noga urvalet för att följa dagens trender och för att det ska passa till deras målgrupp. Stayhard ger dig som kund alltid fri frakt vid köp över 499 kr och erbjuder alltid fria returer. Dem har även väldigt snabba leveranser på endast 1-3 arbetsdagar. Lägger du din beställning innan klockan 13 så skickar dem ut dina varor samma dag. Dem har ofta reor och rabattkoder som dem inte är rädda för att visa. Allt sådant brukar hittas direkt på deras hemsida med en egen kategori för saker och plagg det är rea på just nu. Dem har även en hel sida med inspiration på olika stilar och kläders plagg. Där kan man lätt hitta vad som passar med vad och du kan alltid följa dagens trender, vilket jag måste säga är en bra funktion då jag själv är dålig på att klä mig snyggt.

Tips, reklamationer och kontakt
Har du några problem eller frågor om din beställning kan du enkelt kontakta Stayhards kundservice längst ner på deras hemsida. Där kan du enkelt fylla i vad du har för fråga och få ett telefon nummer och epost adress. Men kom alltid ihåg att kolla på vanliga frågor först, där finns det svar på det mesta. Vill du returnera en vara är det bara att skicka tillbaka den i obruten förpackning och fylla i ett formulär som följer med i din beställning. Returer är helt kostnadsfria och du har alltid 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan.

Lämna gärna en egen recension med dina upplevelser, erfarenheter och tankar om Stayhard. Alla recensioner är välkomna.