OmdömesStalle

  Recensioner Stayhard

  Att köpa fina kläder är något vi alla gillar. Vi vill alltid se så bra ut vi kan och kläder har stor påverkan på det. Hos Stayhard hittar du det allra senaste inom herrmode. Allt från strumpor till kavajer i dem coolaste och modernaste märkena. Allt detta är tillgängligt direkt från soffan. Med ett enkelt knapptryck kan du beställa hem det bästa och finaste plagget eller accessoaren du alltid drömt om.

  Information om Stayhard

  Stayhard är en del av Ellos gruppen. I Ellos gruppen ingår utöver Stayhard, Ellos, Jotex, och Home Room. Ellos gruppen startades under 70-talet och är idag en ledande aktör inom e-handel och inredning. Denna framgång har kommit från att alltid fokusera på kunden och ge dem en så trevlig och rolig shopping upplevelse som möjligt. Stayhard grundades 2005 och växte snabbt till en ledande aktör inom herrmode. Dem har alltid haft fokus på kläder, skor, accessoarer, och manlig skönhetsvård. Deras största kundbas är män mellan 18-35. År 2014 blev dem uppköpta av Ellos och där med blev dem del av Ellos Gruppen. Företaget har ungefär 30 medarbetare och deras mål dem alla arbetar mot tillsammans är ”En 100% friktionsfri kundupplevelse”. Deras kundnöjdhet är en av deras största konkurrensfördelar.

  Stayhard loves dedicated people and jeans.

  Vad har Stayhard att erbjuda

  Stayhard är en nätbutik för herrmode med en enkel och smidig design där du lätt klickar dig runt bland alla kategorier. I deras sortiment hittar du allt från kläder, skor, accessoarer till manlig skönhetsvård. I deras stora sortiment ingår en del egendesignade kläder och ungefär 250 andra externa varumärken. Sortimentet är noga urvalet för att följa dagens trender och för att det ska passa till deras målgrupp. Stayhard ger dig som kund alltid fri frakt vid köp över 499 kr och erbjuder alltid fria returer. Dem har även väldigt snabba leveranser på endast 1-3 arbetsdagar. Lägger du din beställning innan klockan 13 så skickar dem ut dina varor samma dag. Dem har ofta reor och rabattkoder som dem inte är rädda för att visa. Allt sådant brukar hittas direkt på deras hemsida med en egen kategori för saker och plagg det är rea på just nu. Dem har även en hel sida med inspiration på olika stilar och kläders plagg. Där kan man lätt hitta vad som passar med vad och du kan alltid följa dagens trender, vilket jag måste säga är en bra funktion då jag själv är dålig på att klä mig snyggt.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Har du några problem eller frågor om din beställning kan du enkelt kontakta Stayhards kundservice längst ner på deras hemsida. Där kan du enkelt fylla i vad du har för fråga och få ett telefon nummer och epost adress. Men kom alltid ihåg att kolla på vanliga frågor först, där finns det svar på det mesta. Vill du returnera en vara är det bara att skicka tillbaka den i obruten förpackning och fylla i ett formulär som följer med i din beställning. Returer är helt kostnadsfria och du har alltid 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan.

  Lämna gärna en egen recension med dina upplevelser, erfarenheter och tankar om Stayhard. Alla recensioner är välkomna.

  Stayhard
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Stayhard

  Din recension

  FAQ

  Är Stayhard ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Stayhard. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Stayhard?

  Stayhard är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stayhard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.