Staples

Alla recensioner

Staples

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

F
Fadi Taha
Utlovar primie som inte finns bara för att locka , otrevlig kund service, dyrare än konkurrenterna, ALDRIG MER. ORDERNR KAN SKICKAS VID FÖRFRÅGAN. Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Otrevlig kundservice,

  Utlovar primie som inte finns bara för att locka , otrevlig kund service, dyrare än konkurrenterna, ALDRIG MER.
  ORDERNR KAN SKICKAS VID FÖRFRÅGAN.


Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Staples

Behöver du köpa kontorsmaterial? Behöver du det nu? Då är Staples perfekt för dig. Dem säljer bara kvalitets produkter till låga priser, plus så har dem snabba leveranser. Staples är inte enbart för företag utan du kan som privatperson även handla där.

Information om företaget Staples
Staples är en del av Staples koncernen som är världens största leverantör inom kontorsprodukter och kontorsmaterial. Staples är även störst i Sverige tack vare deras tre försäljnings kanaler som är webbshop, butik och avtalskunder. Staples är ett amerikanskt företag som grundades redan 1986 i Boston. Med en omsättning på 23 miljarder dollar har Staples kunder stora som små i 27 länder i nord och syd Amerika och Europa. Staples har 3 856 butiker över hela världen samt 45 565 anställda. Deras slogan är ”Make more happen”. Staples köpte namnrättigheten från inomhusarenan Staples Center i Los Angeles för 116 miljoner dollar. Vilket var dåtidens mest lukrativa namnrättighetsavtal. 2009 skrev Staples och arenans ägare ett avtal som gäller i all evighet.

Vad erbjuder Staples
Staples säljer prisvärda kvalitetsprodukter till arbetsplatser och hem. I deras stora och breda sortiment finns kontorsmaterial som kopieringsprodukter, kuvert, emballage, pennor, och pärmar, till möbler, pyssel, spel och hygienprodukter. I deras sortiment finns mer än 15 000 produkter och det är ständigt växande för att du ska kunna köpa allt du behöver till företaget eller hemmet. Allt till bra och låga priser från kända leverantörer. Hos Staples får du alltid 30 dagars öppet köp med fria returer. Du kan även välja deras totalgaranti vilket innebär att dem kommer och hämtar dina varor om det inte skulle vara rätt eller bra plus så får du längre returtid på dina produkter i upp till 1 år efter köp. Du får även alltid fri frakt om du handlar över 595 kr och lägger du din beställning innan klockan 15.00 skickas dina varor ut samma dag. Deras leverans tider brukar vara mellan 3-5 arbetsdagar. Om du prenumererar på deras exklusiva e-post erbjudanden får du 100kr i rabatt vid ditt nästa köp. Staples erbjuder även pricematch, så om du hittar samma vara till ett billigare pris någon annan stans så matchar Staples det priset.

Tips, reklamationer och kontakt
Har du några frågor eller funderingar och vill du kontakta Staples så är det enklast att ringa till deras kundtjänst där du får personlig service. Du kan även nå dem via fax, epost och live chatt direkt på deras hemsida. Dem vill alltid har feedback och värderar din åsikt högt. Tveka inte med att kontakta dem. Enligt lag har du som konsument allt rätt till 14 dagars returrätt vilket även gäller Stapels. Ska du skicka tillbaka en vara är det bara skicka tillbaka den i originalskick och i original förpackningen. Det också värt att tänka på att returrätten inte gäller för kampanj varor och nedsatta varor. Som privatperson har du öppet köp i 60 dagar så länge varan är oöppnad, oanvänd och inte förstörd.

Hur du handlat hos Stapels? Då vill vi gärna höra om dina erfarenheter och tankar kring Staples. Alla recensioner är välkomna.