OmdömesStalle

  Recensioner Staples

  Behöver du köpa kontorsmaterial? Behöver du det nu? Då är Staples perfekt för dig. Dem säljer bara kvalitets produkter till låga priser, plus så har dem snabba leveranser. Staples är inte enbart för företag utan du kan som privatperson även handla där.

  Information om företaget Staples

  Staples är en del av Staples koncernen som är världens största leverantör inom kontorsprodukter och kontorsmaterial. Staples är även störst i Sverige tack vare deras tre försäljnings kanaler som är webbshop, butik och avtalskunder. Staples är ett amerikanskt företag som grundades redan 1986 i Boston. Med en omsättning på 23 miljarder dollar har Staples kunder stora som små i 27 länder i nord och syd Amerika och Europa. Staples har 3 856 butiker över hela världen samt 45 565 anställda. Deras slogan är ”Make more happen”. Staples köpte namnrättigheten från inomhusarenan Staples Center i Los Angeles för 116 miljoner dollar. Vilket var dåtidens mest lukrativa namnrättighetsavtal. 2009 skrev Staples och arenans ägare ett avtal som gäller i all evighet.

  Staples: The Worklife Fulfillment Company

  Vad erbjuder Staples

  Staples säljer prisvärda kvalitetsprodukter till arbetsplatser och hem. I deras stora och breda sortiment finns kontorsmaterial som kopieringsprodukter, kuvert, emballage, pennor, och pärmar, till möbler, pyssel, spel och hygienprodukter. I deras sortiment finns mer än 15 000 produkter och det är ständigt växande för att du ska kunna köpa allt du behöver till företaget eller hemmet. Allt till bra och låga priser från kända leverantörer. Hos Staples får du alltid 30 dagars öppet köp med fria returer. Du kan även välja deras totalgaranti vilket innebär att dem kommer och hämtar dina varor om det inte skulle vara rätt eller bra plus så får du längre returtid på dina produkter i upp till 1 år efter köp. Du får även alltid fri frakt om du handlar över 595 kr och lägger du din beställning innan klockan 15.00 skickas dina varor ut samma dag. Deras leverans tider brukar vara mellan 3-5 arbetsdagar. Om du prenumererar på deras exklusiva e-post erbjudanden får du 100kr i rabatt vid ditt nästa köp. Staples erbjuder även pricematch, så om du hittar samma vara till ett billigare pris någon annan stans så matchar Staples det priset.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Har du några frågor eller funderingar och vill du kontakta Staples så är det enklast att ringa till deras kundtjänst där du får personlig service. Du kan även nå dem via fax, epost och live chatt direkt på deras hemsida. Dem vill alltid har feedback och värderar din åsikt högt. Tveka inte med att kontakta dem. Enligt lag har du som konsument allt rätt till 14 dagars returrätt vilket även gäller Stapels. Ska du skicka tillbaka en vara är det bara skicka tillbaka den i originalskick och i original förpackningen. Det också värt att tänka på att returrätten inte gäller för kampanj varor och nedsatta varor. Som privatperson har du öppet köp i 60 dagar så länge varan är oöppnad, oanvänd och inte förstörd.

  Hur du handlat hos Stapels? Då vill vi gärna höra om dina erfarenheter och tankar kring Staples. Alla recensioner är välkomna.

  Staples
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Staples

  Din recension

  FAQ

  Är Staples ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Staples. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Staples?

  Staples är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Staples gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.