OmdömesStalle

  Recensioner Sporttema

  Sporttema är hemsidan som erbjuder träningsredskap för ett hälsosammare liv. Du kan hitta träningsrelaterade maskiner och produkter till hemmet, gymmet eller till och med företaget. Sporttema har både väldigt personlig kundtjänst och bred kunskap vilket har lätt till att de har hjälpt över 64 000 kunder med sin träning. Sporttema kommer att kunna hjälpa dig längs hela din träningsresa, oberoende om du endast är ute efter några få hantlar eller vill du kanske fylla företaget eller ditt hem med träningsredskap. Hos Sporttema kommer du inte att hitta ett träningsredskap, utan en bättre hälsa och en mer vältränad kropp.

  Om Sporttema

  Första december 2003 öppnades Sporttema, enda sedan dess har de framgångsrikt levererat träningsredskap till tusentals nöjda kunder och de har även i flera steg uppgraderat sitt e-handelslösning till dagens system. Sporttemas affärsidé är och har alltid varit att erbjuda sina kunder träningsredskap av den högsta möjliga kvalitet men även till bästa möjliga pris via nätet. Företagets mål är att kunna bli det självklara valet när du som kund är i behovet av nya träningsredskap för din träning. Sporttema är certifierat av Trygg e-handel och därför kommer du som kund alltid att kunna känna dig trygg då du handlar via dem.

  Sporttema.

  Det som Sporttema erbjuder

  Sporttema har sett till att endast inte nöjda sig med ett bra utbud och låga priser, utan det viktigaste för dom är att du ska känna dig så trygg som möjligt då du genomför ditt köp via dem. Om du som kund funnit denna hemsida vill de att du inte ska behöva söka vidare efter lägre priser eller bättre kvalitet på produkter, utan de erbjuder dom. Sporttema erbjuder 30 dagars öppet köp så att du ska kunna prova varan hemma i lugn och ro och om du mot förmodan inte skulle vara nöjd är det inga problem att returnera den och få dina pengar tillbaka. De erbjuder även det lägra priset garantin vilket betyder att du ingenstans kommer att hitta lägre priser än vad de erbjuder, om du skulle hitta lägre priser på något konstigt sätt kommer det att betala mellanskillnaden åt dig. Sporttema erbjuder alla sina kunder 3 års garanti på sina produkter, snabba leveranser och även fraktfria leveranser.

  Sporttema har en smidig och lättnavigerad hemsida som du inte kommer att ha något problem med att hitta vad du är ute efter. Du kan enkelt kolla igenom de olika kategorierna de har men du kan även få hjälp under hela shoppingupplevelsen ifall det är något du undrar över. Alla priser på hemsidan har moms inkluderat och det kommer alltid att finnas ett fraktfritt alternativ inom Sverige.

  Komma i kontakt med Sporttema

  Företagets kundtjänst är öppen under vardagar och du kan nå dem genom e-post, på telefon eller fylla i ett frågeformulär som finns på hemsidan. Om du har en reklamation du vill lämna in är det bara att kontakta företaget så kommer de att hjälpa dig under hela processen, du kan även besöka företagets kunskapsbank där du på snabbaste sätt kommer att lösa dina frågor och problem.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har shoppat via dem.

  Sporttema
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sporttema

  Din recension

  FAQ

  Är Sporttema ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sporttema. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sporttema?

  Sporttema är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sporttema gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.