SportsRehab

Alla recensioner

SportsRehab

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

SportsRehab

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. SportsRehab erbjuder sina kunder produkter inom rehabilitering när det kommer till sporter.   

Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos SportsRehab? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Information om nätbutiken SportsRehab
För 10 år sedan grundades och lanserades företaget och nätbutiken SportsRehab. De erbjuder sina kunder rehabiliteringsprodukter från personer i Sverige. SportsRehab har gjort olika samarbeten med företag och personer som tex kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster och så vidare. Företaget har sitt säte i Stockholm i Sverige. 

Vad erbjuder SportsRehab sina kunder?
Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: knä, rygg, fot/häl och så vidare. För varje produktkategori har även kunderna möjligheten att kolla igenom flera underkategorier. Företaget levererar sina produkter inom Sverige och den vanliga leveranstiden då kunderna gör en beställning är mellan 1 – 3 arbetsdagar. Frakttiderna kan variera beroende på vad kunderna väljer för fraktsätt och vart paketet ska levereras. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit paketet själva. För att returen ska bli godkänd måste produkten vara i obruten förpackning. 

Hur kan kundtjänsten hos SportsRehab nås?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du handlat hos SportsRehab? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Produkt som kan finnas hos SportsRehab.