OmdömesStalle

  Recensioner SportsRehab

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. SportsRehab erbjuder sina kunder produkter inom rehabilitering när det kommer till sporter.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos SportsRehab? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Information om nätbutiken SportsRehab

  För 10 år sedan grundades och lanserades företaget och nätbutiken SportsRehab. De erbjuder sina kunder rehabiliteringsprodukter från personer i Sverige. SportsRehab har gjort olika samarbeten med företag och personer som tex kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster och så vidare. Företaget har sitt säte i Stockholm i Sverige.

  Minikinifolket del 2 (1982-06-18)

  Vad erbjuder SportsRehab sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: knä, rygg, fot/häl och så vidare. För varje produktkategori har även kunderna möjligheten att kolla igenom flera underkategorier. Företaget levererar sina produkter inom Sverige och den vanliga leveranstiden då kunderna gör en beställning är mellan 1 – 3 arbetsdagar. Frakttiderna kan variera beroende på vad kunderna väljer för fraktsätt och vart paketet ska levereras. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de har mottagit paketet själva. För att returen ska bli godkänd måste produkten vara i obruten förpackning.

  Hur kan kundtjänsten hos SportsRehab nås?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos SportsRehab? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkt som kan finnas hos SportsRehab.

  SportsRehab
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SportsRehab

  Din recension

  FAQ

  Är SportsRehab ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SportsRehab. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SportsRehab?

  SportsRehab är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SportsRehab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.