OmdömesStalle

  Recensioner Sportsmart

  Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Sportsmart är ett företag som erbjuder sina kunder rehabiliteringsprodukter för personer som tränar.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Sportsmart? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer information om Sportsmart

  Sedan 2014 har företaget varit verksamma på den svenska marknaden och de är verksamma online och driver inte någon fysisk butik. Företaget fungerar som en återförsäljare av olika produkter från olika märken och tillverkare.

  who you can use blocket arabic users.mp4

  Vad erbjuder Sportsmart sina kunder?

  Fot, knä, arm, rygg, axel är några exempel på produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, och det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda. Då kunderna gör en beställning via hemsidan så sker leveransen inom 1 till 2 arbetsdagar och kunderna har 30 dagar på sig att lämna tillbaka produkterna om de skulle vilja det av någon anledning. Görs det beställningar via hemsidan som överstiger 500 kr så behöver kunderna inte betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till 39 kr på beställningen. Sportsmart levereras i dag sina produkter inom Sverige endast. Klarna har hand om betalningarna på hemsidan så kunderna kan betala med kort, via internetbanken, på faktura eller delbetalning.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Sportsmart?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade i en så kallad ”FAQ”. Skulle kunderna vara i behovet av att kontakta kundtjänsten hos företaget så är det möjligt genom telefon, e-post eller via ett kontaktformulär. Skulle kunden vilja lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten, berätta sitt ärende och sedan gå vidare med det. Alla produkter går inte att reklamera om de har gått sönder, det blir tex inte en godkänd reklamation om skadan på en produkt som uppstått av tex slitage av användning.

  Har du handlat hos Sportsmart? Om du har det kan du skriva en recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, hur kundtjänsten var om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkten var. Recensioner går att skriva på omdomesstalle.se.


  Tips på hemmaträning.

  Sportsmart
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Sportsmart

  Din recension

  FAQ

  Är Sportsmart ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sportsmart. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sportsmart?

  Sportsmart är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportsmart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.