Spiru

Alla recensioner

Spiru

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Spiru

Det finns många små saker som man kan göra för att må bättre. Inte stora självklara saker som tex att träna och att äta hälsosam mat, utan idag tror många på att tex kristaller kan föra med sig många olika fördelar i livet men andra saker som tex saltlampor och andra typer av inredning. Det finns flera olika företag där ute som erbjuder just denna typen av produkt, men nätbutik Spiru är en av dem. 

Fungerar dessa typer av produkter verkligen, eller inte? Finns det något jag borde veta om innan jag lägger en beställning hos Spiru, och finns det några rekommendationer på olika produkter som faktiskt kan vara bra för mitt välbefinnande? Andra personer som har någon typ av erfarenhet av företag har valt att lämna recensioner hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Spiru
Spiru är ett företag och en e-handelsbutik som erbjuder olika spirituella produkter. Företaget har idag i sitt sortiment cirka 15 000 produkter och de erbjuder produkter som tex: smycken, veganska och naturliga produkter, mineraler och andra stenar och så vidare. Spiru erbjuder produkter från olika kända varumärken och produkterna som de säljer kommer från många olika länder världen över. Spiru har idag inte någon fysisk verksamhet utan de driver sin nätbutik där de säljer sina produkter. 

I nätbutiken finns de olika produkterna indelade i olika produktkategorier, som var och sig även har flera underkategorier. En sökfunktion finns även på sajten, där kunderna kan söka bland alla produkter i hel sortimentet. En flik med namnet “sale” finns även på hemsidan, där alla produkter som för tillfälle erbjuds till extra bra pris finns listade. Spiru driver även en egen blogg där de har samlat information och artiklar om hälsa och en spirituell livsstil

Det som Spiru erbjuder
Valfria produkter kan läggas till i kundkorgen och om en kund väljer att göra en beställning på 75 € eller mer så behöver hen inte betala någon fraktavgift. Om en kund dock gör en beställning på mindre än 75 € läggs en avgift på 9,95 € till på beställningen. Alla produkter som finns i företagets sortiment har en unik leveransdag, men kunden kommer att kunna se en uppskattad leveranstid på de produkterna hen väljer att beställa. Då det görs inköp hos Spiru kan kunden fråga välja om hen vill betala antingen via PayPal eller direkt med bank- eller kreditkort, eller internetbanken. Spiru har en kundtjänst som är öppen under vanliga arbetstider och den kan nås antingen via e-post eller telefon. 

Åsikter och tankar om Spiru
Har du valt att köpa till dig själv någon produkt från Spiru, eller har du kanske valt att köpa en produkt till någon annan? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget skulle vi på OmdömesStälle väldigt gärna ta del av dina tankar och åsikter i form av en recension. Du ka berätta vad du vill i din recension, så länge du kommer ihåg att vara ärlig och oberoende. 


Hur man kan använda sig av kristaller.