Spelbord

Alla recensioner

Spelbord

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Spelbord

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Spelbord är ett företag som erbjuder sina kunder biljardbord, darttavlor och andra speltillbehör och prylar. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Spelbord? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Information om Spelbord
Sedan år 2005 har förtaget funnits på den svenska marknaden och de är verksamma via sin nätbutik, och driver inte någon fysisk butik

Vad erbjuder Spelbord sina kunder?
Air Hockey, Biljardbord, Bordtennis, Dart är några av de produktkategorierna som finns inne i företagets nätbutik. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som finns. Priserna som är synliga på hemsidan är alla inklusive moms och står skrivna i svenska kronor. På produkterna som säljs erbjuds det mellan 6 månader till livstids garanti. Är det så att produkterna finns i lager och det görs en beställning så skickas de inom 24 timmar, då är den normala leveranstiden mellan 1 – 3 dagar. Oberoende hur stor eller liten beställning som görs via hemsidan så kommer alltid fraktavgiften att vara den samma vilket är 59 kronor. 

Spelbord har ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kundtjänsten hos Spelbord nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Spelbord? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Hur man spelar biljard.