OmdömesStalle

  Recensioner Spelbord

  E- handel

  och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Spelbord är ett företag som erbjuder sina kunder biljardbord, darttavlor och andra speltillbehör och prylar.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Spelbord? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om Spelbord

  Sedan år 2005 har förtaget funnits på den svenska marknaden och de är verksamma via sin nätbutik, och driver inte någon fysisk butik.

  Vad erbjuder Spelbord sina kunder?

  Air Hockey, Biljardbord, Bordtennis, Dart är några av de produktkategorierna som finns inne i företagets nätbutik. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som finns. Priserna som är synliga på hemsidan är alla inklusive moms och står skrivna i svenska kronor. På produkterna som säljs erbjuds det mellan 6 månader till livstids garanti. Är det så att produkterna finns i lager och det görs en beställning så skickas de inom 24 timmar, då är den normala leveranstiden mellan 1 – 3 dagar. Oberoende hur stor eller liten beställning som görs via hemsidan så kommer alltid fraktavgiften att vara den samma vilket är 59 kronor.

  Spelbord har ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kundtjänsten hos Spelbord nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Spelbord? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man spelar biljard.

  Så handlar du på www.sponsorhuset.se

  Spelbord
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Spelbord

  Din recension

  FAQ

  Är Spelbord ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Spelbord. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Spelbord?

  Spelbord är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spelbord gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.