SOUNDBOKS

Alla recensioner

SOUNDBOKS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

SOUNDBOKS

Om man ska ordna en hemmafest för sina bästa kompisar eller om man har ett intresse av att lyssna på musik själv så vill man kanske inte alltid sitta med hörlurar. Ofta vill man kanske ha ganska så hårt på då man lyssnar på en riktigt bra låt, och i de fallen kan det vara bättre att faktiskt ha ett högtalarsystem eftersom ljudet då kommer lite längre ifrån. Där ute finns det kanske så många olika företag att väja mellan om man ska köpa ett bra högtalare, både online och inte. Om du är ute efter ett par nya högtalare har kanske företaget SOUNDBOKS något för dig. 

Är produkterna som SOUNDBOKS värda sitt pris eller inte? Hur lång garanti kommer det med produkterna och kan jag vara säker på att produkterna är gjorda av bra kvalitet? Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner om företag så här kan du både läsa och skriva recensioner om till exempel SOUNDBOKS. 

Om SOUNDBOKS

Företaget är framtaget av tre stycken vänner i Danmark efter att de hade varit på en festival och ville skapa samma känsla hemma hos folk med högtalarsystem. Först började vännerna med att bygga högtalare för sig själv och vänner men efter ett tag kom de på ett system som gjorde att batteriet höll väldigt länge och därav ville de börja skapa produkter som de kunde sälja vidare. Hela verksamheten började med att de lånade pengar och byggde 400 högtalare som de sedan marknadsförde online. Idag är företaget verksamma i 40 länder världen över samt att det finns allt som allt cirka 50 000 SOUNDBOKS högtalare. 

Det som erbjuds hos SOUNDBOKS

Efter att en kund bestämt sig för vad hen vill köpa och även betalat för sitt inköp kommer företaget att packa och skicka iväg paketet inom några dagar. Efter det kan kunder som befinner sig utanför Danmark räkna med en leveranstid på mellan 2-6 arbetsdagar räknat under vardagar. I vissa fall kan kunden få sitt paket ännu snabbare levererat om en väljer att betala en extra summa. Kunderna kommer att kunna spåra sitt paket medans det är på väg. Skulle en kund få hem en beställd produkt men känna sig missnöjd är det ännu möjligt att lämna tillbaka den, förutsatt att en retur påbörjas inom 30 dagar från och med att paketet mottagits. Endast kunder som befinner sig i UK eller Switzerland kommer att vara tvungna att betala en returavgift. Företaget har valt att svara på de oftast ställda frågorna inne på sin hemsida, men skulle något vara oklart kan man komma i kontakt med dem via e-post. 

Åsikter om SOUNDBOKS

Är du en person som hemma har en högtalare från SOUNDBOKS? Om du har det, skulle du då kunna skriva en ärlig och pålitlig recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle? Du kan i din recension berätta precis vad du vill om företaget, och din recension kan sedan hjälpa hur många som helst där ute. 


Saker man kan tänka på då man ordnar fest.