Soulmia

Alla recensioner

Soulmia

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Soulmia

Med rätt typ av kläder kan man känna sig mer självsäker och skapa ett självförtroende som man kommer att avspegla då man befinner sig i sociala situationer som kanske på jobbet eller i skolan. Där ute finns det stilar och trender för alla och med lite letande kommer man nog att hitta något man finner intresse för. Nätbutiker har under de senaste decennierna verkligen växt på marknaden och för många är det vanligare att man handlar online än i fysiska butiker. Oberoende om man ska handla online eller inte så är det bra att börja med att läsa recensioner om företaget i fråga, för att man på förhand ska kunna bygga sig en bild. Vi har här på OmdömesStälle valt att samla recensioner om olika företaget där ute och i detta fallet är det om klädföretaget Soulmia. 

Hur är storlekarna hos Soulmia? Levererar de sina produkter till Europa eller inte? Kan jag få mina pengar tillbaka om jag inte alls är nöjd? Börja med att läsa recensioner här hos oss, då kan du få dessa frågor besvarade. 

Mer om Soulmia

Soulmia är ett klädföretag som är verksamma på den internationella marknaden. Företaget har valt att erbjuda kläder och produkter både för kvinnor och män och företagets slogan är ”alla har möjligheten att utmärka sig själv med mode och stil”. Soulmia erbjuder sina produkter till kunder i 40 olika länder världen över och de strävar hela tiden efter att utveckla sitt företag ännu mer och nå ännu fler kunder i världen. 

Direkt inne då kunden börjar använda sajten har hen möjlighet att välja i vilken valuta hen vill se priserna. Produkterna är indelade i kategorier men sökfunktion finns även för att söka bland alla produkter i sortimentet. 

Vad erbjuder Soulmia?

För att handla hos Soulmia behövs inte något konto, dock kan ett konto skapas helt kostnadsfritt för att hålla koll på gamla beställningar. Efter att en kund bestämt sig för vad hen vill köpa kommer hen att kunna betala för sitt inköp direkt med kort eller via internetbanken, men det går även via faktura, delbetalning eller PayPal. Om det görs $69 eller mer kommer kunden inte att behöva betala någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en avgift på $5,99 på beställningen. Skulle en kund få hem en produkt och sedan känna att hen vill lämna tillbaka den är det helt möjligt förutsatt att returen börjas inom 14 dagar efter att produkten mottagits. För att påbörja en retur ska kundtjänsten i första hand kontaktas vilket kan göras genom att skicka e-post. 

Åsikter om Soulmia

Skulle du kunna säga att du har handlat hos detta företaget och därav har erfarenheter av dem? Om det är så, skulle du då kunna lämna en recension här hos oss på OmdömesStälle? Du kan i din recension berätta om du tycker att du kände att storlekarna var bra, hur kvaliteten på produkterna var och om de alls var bekväma eller inte. Helt gratis är det att lämna en recension inne hos oss. 


Höstmode för kvinnor.