SOS

Alla recensioner

SOS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

SOS

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Ett företag som är verksamma ibland annat Sverige går under namnet SOS och de erbjuder sina kunder sportkläder.  

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex SOS kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om företaget SOS
Företaget grundades och lanserades eftersom de ville erbjuda sina kunder ett nytt märke som erbjuder sportkläder. Företaget driver inte endast sin nätbutik utan de har även fysiska butiker i flera länder runt om i världen. 

Vad erbjuder SOS sina kunder?
Företaget erbjuder både produkter till kvinnor och män och inne på deras hemsida kan man kolla igenom olika underkategorier för både kvinnor och män. Om man väljer att göra en beställning från företaget inom EU så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 2 till 5 arbetsdagar. Skulle man beställa till något land som ligger utanför EU så kan leveranstiden vara lite längre. Är man osäker på vilken storlek man ska välja så erbjuder SOS en storleksguide på sin hemsida. 

SOS är även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos SOS?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man alltid börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är då stor att man kommer hitta svaret på sin fråga. Är det så att man har köpt en produkt som man sedan skulle vilja reklamera så kan man börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos SOS? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Tips på träningskläder.