OmdömesStalle

  Recensioner Somfy

  Att känna sig trygg hemma är något som alla människor vill. Man vill inte gå omkring och känna sig osäker på den platsen som man ska känna sig absolut mest säker. Och med dagens tekning och internet så kan man hitta allting online. Man kan sitta hemma bekvämt i soffan med mobilen eller datorn och beställa hem exakt de produkter som man vill ha och längtar efter. Det är även smidigt att handla online eftersom man inte behöver anpassa sig till några öppettider och man kan sitta hemma och shoppa dygnet runt. Det finns många olika nätbutiker, vissa som säljer så gott som alla produkter man kan tänka sig, medans andra har valt att sälja produkter inom en viss kategori. En nätbutik som säljer alarm som är gjorda för hemmet är Somfy.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på väldigt många knepiga frågor. Man kan tex hitta svaret på frågor som: är produkterna värda sitt pris och kommer de att hålla? Hur är det om man behöver hjälp av kundtjänsten och är reklamationer enkla att göra?

  Mer information om Somfy

  Företaget är grundat och lanserat i Frankrike under 1969 men de har sitt lager i Nederländerna där även varje produkt skickas från. Somfy fungerar som en e-handel och finns därför inte på någon fysisk plats och de säljer produkter som tex alarm till hemmet. Somfy har ett skilt huvudkontor som ligger i Malmö i Sverige och därifrån sköts alla kunder och beställningar från den svenska hemsidan.

  How to program a Somfy RTS motor (setting limits - direction - link remote)

  Vad erbjuder Somfy sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som tex smarta hem, smart hemlarm, tillbehör etc. Om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Somfy producerar hemlarm som man kan ansluta i sitt hem och sedan koppla till det via en applikation med mobilen. När det kommer till själva betalningen på hemsidan så är det Klarna som har hand om den vilket innebär att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Alla leveranser sker med UPS och frakten är gratis oberoende hur stor eller liten beställning man väljer att göra. Leveranstiden är cirka 2–3 arbetsdagar och om man skulle känna sig missnöjd med något så har man 30 dagar på sig att i så fall göra en retur. Varje produkt som företaget Somfy säljer kommer med en garanti som är giltig i 5 år från och med den dagen då man köpt produkten.

  Hur kan man komma i kontakt med Somfy?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med deras kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man gör det kan man läsa igenom alla villkor och all information som finns på företagets hemsida för att se om man hittar svaret på sin fråga där.

  Har du någon erfarenhet av Somfy? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Somfy.

  Somfy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Somfy

  Din recension

  FAQ

  Är Somfy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Somfy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Somfy?

  Somfy är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Somfy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.