OmdömesStalle

  Recensioner Solhem Inredning

  Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i dagens läge, så är det oftast inget problem att hitta en version av en produkt som skulle passa det man är ute efter. Orsaken till detta är för att E-handel finns idag som tjänst hos nästan alla företag. Både hos företag som säljer fysiska produkter, men också hos företag som endast säljer tjänster som bland annat låneföretag. Jämför man förr mot idag, när man skulle handla möbler så förr tog man bilen in till stan för att därefter få reda på vad de lokala möbelförsäljarna erbjöd. Ofta var utbudet ganska minimalt, speciellt när jämför med vad dagens E-handel företag kan erbjuda. Och idag med E-handel i spetsen kan man finna sig hemma i soffan med en bärbar dator i knäet och göra sin beställning därifrån. Jämför man en fysisk butik med en fysisk butik med E-handel, så har den butiken med E-handel betydligt större chans att locka kunder. Här är Solhem Inredning som ett exempel på detta.

  Om Solhem Inredning

  Inne- utemöbler för alla platser i hemmet. De erbjuder inredningstjänster oavsett storlek och omfattning. Deras inredningsarkitekter hjälper en med allt från butik, restaurang, café eller hem så att det kan få en unik interiör. De har också en sorts stylist/personal shopper. Allting hänger inte fast i om man har de snyggaste möblerna. Ibland kan mindre förändringar göra en väldig skillnad. Därför erbjuder de en tjänst som ligger mittemellan styling och personal shopper. Det går till så att stylisten kommer till önskad plats, granskar inredningen och ger förslag på det som bör sållas bort. Sedan erbjuder stylisten förslag på inredning för att få en bättre helhet i hemmet, men också för att skapa den röda tråden.

  Solhem Inredning

  Varför Solhem Inredning?

  De erbjuder sina produkter både från E-handel och från sin fysiska butik i Spånga. Möbler och rottingmöbler i svensk och dansk design i bland annat kategorier; inne- utemöbler för alla platser i hemmet, även för barnrum. De har både kända varumärken, men också mindre kändare varumärken, det goda i det är att då finns det en passande budget för alla eventuella kunder. Om beställningen är över 7 000 kr så får man gratis hemleverans. Vill man ha ett skilt villkor med till exempel kvällstider och inbärning så går det att ordna. Inom Stockholmsregionen levererar de med Airmee, kvällstid är utan extra kostnad.

  Hur får man kontakt med Solhem Inredning?

  Om du har några frågor till företaget som har med deras produkter eller tjänster att göra ska du börja med att gå in på deras hemsida för att läsa all information som finns där. Om det skulle vara så att du inte hittar svaret på dina frågor kan du kontakta företaget, du kan nå dem på telefon (08 36 12 39), eller via e-post (info@solheminredning.se).

  Att recensera sin erfarenhet med ett företag är alltid en positiv sak (så länge recensionen man skriver är riktig). Då kan andra vara förberedda på eventuella upplevelser som dom inte visste att kunde hända, tack vare att de läste en recension.


  Solhem Inredning
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Reklamation

  Mycket bra bemötande vid reklamation.

  Av: Anne-Marie Revelj13-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Solhem Inredning

  Din recension

  FAQ

  Är Solhem Inredning ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Solhem Inredning. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Solhem Inredning?

  Solhem Inredning är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solhem Inredning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.