So TYPICAL Me

Alla recensioner

So TYPICAL Me

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

So TYPICAL Me

Att komma ihåg saker är kanske inte alltid det enklaste, eftersom man ofta även har så många olika saker som händer i livet. Men ska komma ihåg alla besök till läkaren, allting som händer på jobbet och även kanske allting som sker i barnens skola. Att verkligen skriva upp saker är viktigt så att man kommer ihåg allting, och då kan det vara bra att skriva upp saker på ett och samma ställe och inte på flera olika post-it lappar. Ett sak som kan vara bra att ha för att underlätta i vardagen är en kalender där man skriver upp allting som kommer att hända. So Typical Me är en hemsida som erbjuder tjänster där det är möjligt att själv skapa en kalender

Kommer jag att kunna ladda upp en helt egen bild och ha som omslag på min kalender hos So Typical Me? Kan jag välja hur stor min kalander kommer att vara och hur mycket utrymme kommer jag att ha varje dag i kalendern? Få svaren på det och mycket mer om du läser recensioner hos OmdömesStalle. 

Om So Typical Me
Företaget och hemsidan är en del av Burde Publishin AB som i sin tur är en kalendertillverkare i Norden som har funnits på marknaden under de senaste 30 åren. På företaget arbetar det ett flera antal personer och varje kalender skapas utgående från varje beställning för hand, vilket betyder att kalendrarna binds hand för hand. 

När det kommer till att skapa en kalender hos företaget så kan kunden själv välja: vilket omslag hen vill ha, spiral och gummisnodd, layout, innehåll, extra innehåll och även startdatum. Kundera kan även själv välja om hen vill ha en kalender som är antingen i storleken A5 eller A6. Inne på företagets hemsida kan kunderna även se de populära teman som oftast används. 

Vad erbjuder So Typical Me sina kunder?
Inne på hemsidan är det som sagt möjligt att skapa en egen kalender och efter det gå vidare till själva beställningen. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala med Swish, Klarna kortbetalning eller Klarna faktura. PostNord är det företaget som levererar kundernas paket och efter att företaget har tagit emot kundens beställning tar det cirka en vecka innan de skickar iväg produkten. Eftersom kunderna skapar produkterna själv hos företaget så finns det ingen retur- eller ångerrätt på produkterna. Kundtjänsten hos företaget kan nås via e-post. Inne på hemsidan finns även en "FAQ" där de oftast ställa frågorna finns besvarade. 

Egna erfarenheter av So Typical Me
Har du någon gång valt att skapa din egna kalender hos So Typical me? Om du har det kan du inte snälla då ta och här inne på OmdömesStalle skriva en helt egen recension där du berättar vad du tyckte om hela företaget. Berätta hur du upplevde kvaliteten på din kalender, vad du tyckte om priset som erbjuds på produkterna och annat som du kanske snappade upp då du handlade hos dem. Inne hos oss kan du även läsa kostnadsfria recensioner om andra företag. 


En video från företaget.