SnowInn

Alla recensioner

SnowInn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

SnowInn

Att åka skidor och snowboard är något som väldigt många har ett stort intresse av. Det kan vara för att man av tradition alltid åker på skidsemester med familjen, men det kan till och med vara så att man är väldigt bra på sporten och har valt att tävla inom den. Men oberoende om man är amatör eller proffs så vill man att sina produkter och tillbehör ska hålla ihop och man ska kunna använda de länge utan att gå sönder. Det finns många butiker som erbjuder skidor, snowboards och utrustning både online och i fysiska butiker. Ett företag som erbjuder dessa produkter online är Snowinn. Hos dem kan man hitta kläder, utrustning, tillbehör och mycket mer när det kommer till skid- och snowboardåkning. 

Mer information om Snowinn
Bolaget och butiken Snowinn leds och styrs av ett företag vid namnet Tradeinn. Tradeinn är ett företaget som även har 14 stycken andra specifika sportrelaterade produkter med ett sortiment på över 750 000 produkter. Varje dag skickar företaget Tradeinn ut cirka 7 500 beställning och de levererar till över 200 olika länder världen över. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att tillsammans kunna bygga en bättre värld som alla ska kunna trivas i. Tradeinn:s mission är att driva en verksamhet som ska kunna göra så att marknaden växer och att det hela tiden bildas nya och spännande idéer. Tradeinn har även en applikation som man kan ladda ner för att ta del av erbjudanden och nyheter som har med alla deras bolag att göra. 

Vad erbjuder Snowinn sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex barnkläder, herrskor, skydd, underhåll, bärare mm. Men man kan även se vilka kategorier som är de mest populär och man kan filtrera för att endast se produkter från specifika märken. Snowinn erbjuder även en kategori vid namnet ”heta erbjudanden” och där kan man hitta prylar och produkter som har nedsatt pris. 

Snowinn erbjuder några olika betalningssätt men de huvudsakliga är Paypal, kortbetalning och även betalning via nätbanken. När det gäller frakten så finns det inte en förbestämd fraktavgift. Den kommer att bestämmas individuellt för varje paket beroende på vikt och volym, samma gäller det med leveranstiden. Man kan spåra alla paket som skickats via Snowinn och företaget levererar till över 200 länder i världen, skulle det vara så att man inte hittar sitt land vid beställning så kan man kontakta företaget och meddelad det. Vid beställning har man 30 dagar att returnera sitt paket, och för att returen ska bli godkänt måste produkten vara i oförändrat skick. 

Hur kan man komma i kontakt med Snowinn?
Har man några funderingar eller frågor kan man kontakta företaget. Man kan nå dem via e-post, telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på deras hemsida. Innan man kontaktar dem kan man läsa igenom de oftast ställda frågorna, eftersom chansen är stor att man hittar svarte på sin fråga där.

Har du handlat hos Snowinn? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension