OmdömesStälle

  Recensioner Smileo

  Vita tänder

  är något som väldigt många vill ha. Men man vill kanske inte alltid ta sig tiden till att boka en tid hos tandläkaren och sedan åka dit för att bleka tänderna. Det är både tidskrävande och så kan det även vara ganska dyrt. Men i dagsläget behöver man inte ens längre åka till en tandläkare för att bleka tänderna, i dag kan man göra det smidigt hemma på kort tid. Om man vill bleka tänderna hemma så kan man såklart åka till en fysisk butik och köpa med sig blekning som är gjord för hemmabruk. Men man kan även skaffa produkterna online via nätet och olika nätbutiker. Det finns flera olika företag som säljer tandblekning till hemmet och ett av dessa företag är Smileo.

  Är produkterna värda sina pengar hos Smileo och är kvaliteten verkligen bra? Är produkterna säkra att använda och hur ska jag ta mig till om det skulle vara så att jag känner mig missnöjd över någon produkt? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer information om Smileo

  Smileo är ett företag som säljer tandblekningsprodukter som är tillverkade för att användas i hemmet. Produkterna som Smileo erbjuder är både ekologiska och veganska samt att de inte gör någon skada på tänderna.

  Vad erbjuder Smileo sina kunder?

  Smileo erbjuder tre olika produkter och det är ett kit för tandblekning, aktivt kol som man kan bleka med samt blekningsremsor. Om man köpa hela kittet ska man börja med att beställa det via hemsidan och vänta tills man får hem det. När man väl fått hem det ska man börja bleka tänderna vilket man kan göra 10 minuter per dag. Efter 7 dagars användning kommer man att se en skillnad på tänderna. Efter en veckas användning av tandblekningen kan man se upp till 8 nyanser vitare tänder samt att man även kan fortsätta att använda produkterna efter att de 7 dagarna har passerat. När man ska göra en beställning på hemsidan kan man välja mellan några olika betalningsmetoder vilka är: Paypal, faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via internetbanken. Efter det kommer företaget att packa leveransen och skicka den och efter det kommer det att ta cirka 2 – 5 dagar för paketet att komma.

  Smileo har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Smileo?

  På företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle man inte hitta svaret på sin fråga och är i behovet av att kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär. Skulle man vilja lämna in en reklamation av någon anledning ska man börja med att kontakta företaget för att gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av företaget Smileo? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Tandblekning.

  Teeth whitening by Smileo| review

  Smileo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Smileo

  Din recension

  FAQ

  Är Smileo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Smileo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Smileo?

  Smileo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Smileos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.