OmdömesStalle

  Recensioner SmashInn

  Att motionera och röra på sig är något som är väldigt viktigt, speciellt nuförtiden eftersom så många personer har ett stillasittande jobb. Om man rör på sig och tränar kommer man att må mycket bättre både psykiskt och fysiskt, samt att man får en bättre hållning och man blir starkare. Vissa väljer att gå till gymmet för att träna, andra går långpromenader men man kan även hålla på med olika sporter och hobbyn. En sport som många kanske tycker att är roligt är tennis. Som så mycket nuförtiden så kan man även beställa tennisprodukter på nätet. En webbutik som säljer tennisprodukter är Smashinn.

  Mer information om företaget Smashinn

  Smashinn är en webbutik som drivs av företaget Tradeinn. Tradeinn driver även 14 stycken andra (bortsätt från Smashinn) butiker som alla är specialiserade på sportprodukter. I Tradeinn:s alla butiker erbjuder de sina kunder över 1 500 märken samt över 750 000 produkter. Tradeinn levererar sina produkter till över 200 länder i hela världen, och de driver även sin egna Triathlon klubb. Tradeinn har valt att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer, som tex Oxfam för att tillsammans kunna skapa en bättre värld. Om man vill kan man följa Tradeinn på sociala medier och även ladda ner deras app till mobilen för att ta del av kommande erbjudanden och kampanjer.

  Lär dig spela tennis.

  Vad erbjuder Smashinn sina kunder?

  Inne på Smahinn:s hemsida kan man se vilka produkter som är de mest säljande men även vilken produktkategori som är den mest populära. Om man vill så kan man även se alla kategorier de erbjuder samt att man kan filtrera för att endast se produkter från specifika märken. På företagets hemsida kan man använda sökfunktionen för att bläddra bland fler än 710 000 produkter samt över 1 700 märken. Hos Smashinn kan man hitta produkter som tex tennisracketar, padelbollar, väskor, padelskor, grepp etc.

  Om man går in på en artikel på hemsidan kan man se den uppskattade leveranstiden, men fraktkostnaderna bestäms alltid helt individuellt beroende på vikt och volym på paketet. Smashinn levererar till många olika länder i världen, men skulle det vara så att man inte hittar landet man bor i då man ska göra sin beställning kan man kontakta företaget för att meddela det. Betalningsmetoderna som finns hos Smashinn är Paypal, kortbetalning eller betalning direkt via nätbanken.

  Hur kan man komma i kontakt med Smashinn?

  Om du skulle få hem en produkt och märker att det är något fel på den, eller att du av någon annan orsak inte är nöjd kan du returnera eller reklamera produkten. För att göra en reklamation eller retur ska man börja med att gå in på ”mitt konto” på hemsidan. Returrätten är i kraft upp till 30 dagar efter att du har tagit emot produkten. Man kan kontakta företagets kundtjänst på några olika sätt; man kan ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller chatta med dem direkt inne på hemsidan. Innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på hemsidan för att läsa igenom de oftast ställa frågorna, man kanske hittar svaret på sin fråga där.

  Har du handlat hos Smashinn? Har du det så ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  SmashInn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Padelracket

  Dom har ej skickat varan efter en veckas tid. Deras leveranstide stämmer ej, samt skickar dem inte ut något bekräftelse mail så går ej avbryta beställningen. Bluff företag

  Av: Patrik Sjödin07-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om SmashInn

  Din recension

  FAQ

  Är SmashInn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SmashInn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SmashInn?

  SmashInn är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmashInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.