OmdömesStälle

  Recensioner SMARTFODER

  Hund och katt är de två vanligaste husdjuren som vi har här i Sverige. Visst finns det hur många andra husdjur som helst men hund och katt är det som är populärast att ha. Att ha ett husdjur kan vara riktigt hälsosamt eftersom man lär sig att ha ansvaret för någon annan samt att man aldrig behöver känna sig ensam då man har ett husdjur. Är man en djurägare så vill man ju verkligen att sitt djur ska må bra, och när det kommer till olika husdjurs välmående så är verkligen maten en stor del av den. Det finns olika företag där ute som skapar olika typer av djurmat och Smartfoder är ett av dessa företag.

  Kommer jag tydligt att kunna se vad djurmaten innehåller hos Smartfoder? Hur är det med leveranser, och kommer jag att kunna köpa riktigt stora hundmatpåsar till min hund? Ta reda på det och mycket annat då du läser andra personers recensioner hos OmdömesStalle.

  Mer om Smartfoder

  Smartfoder är ett svenskt företag som kommer ursprungligen från Danderyd. Personerna som valde att skapa företaget gjorde det eftersom de ville hitta ett foder som skulle passa till just deras hund eftersom han hade problem med magen hela tiden då han åt annat foder. Smartfoder samarbetar med olika etablerade fodertillverkare. Smartfoder erbjuder både mat till hundar och katter.

  Då det görs inköp hos företaget så går det igenom 3 olika steg. Det börjar med att kunden blir kund hos hemsidan och gör sin första foderbeställning. Efter det så har kunden möjligheten att tips än vän som själva tjänsten och företaget och då kommer kunden att få en rabattkupong som hen kommer att kunna använda vid sin nästa beställning. Efter det får kunden hem sitt foder och kan sedan göra en ny beställning få hunden eller katten har ätit upp det. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och är skrivna i svenska kronor.

  Tjänster hos Smartfoder

  När det kommer till leveransen så är den vanliga leveranstiden mellan o till 3 arbetsdagar beroende på var kunden bor och vart hen vill ha sitt paket levererat. Kunderna kan antingen välja om de vill ha sitt paket levererat till ett ombud, eller om de vill ha paketet levererat direkt hem till dörren. PostNord och Budbee är de två företagen som har hand om kundernas leveranser. Skulle en kund vilja lämna tillbaka någon produkt så är det helt möjligt inom 14 dagar efter mottagandet av produkten och Smartfoder har en kundtjänst som kan nås via e-post.

  Har du handlat hos Smartfoder

  Har du valt att köpa mat till ditt husdjur från Smartfoder? Om du har det så kan du väldigt gärna ta och skriva en egen recension där du berättar vad ditt husdjur tyckte om maten, om du tyckte om systemet där man får rabatt om man tipsar om en kompis och annan information som du kanske vill lägga till. Här på OmdömesStalle är det möjligt att kostnadsfritt både läsa och skriva recensioner om olika företag inom olika kategorier.


  Olika saker som man kan lära sin hund.

  SMARTFODER
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SMARTFODER

  Din recension

  FAQ

  Är SMARTFODER ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SMARTFODER. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SMARTFODER?

  SMARTFODER är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Djuraffärer. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till SMARTFODERs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.