Smartasaker

Alla recensioner

Smartasaker

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Smartasaker

Smartasaker är en butik där du kan hitta praktiska, finurliga och innovativa produkter till ditt hem, till köket eller om du kanske behöver en present idé till en god kompis. På smartasakers hemsida kan du upptäcka smarta prylar till ditt badrum eller behöver du kanske ett skydd i sommarhettan mot alla myggor och flugor? En stor del utav företagets funktionella och smarta produkter är uppfunna i Sverige och om du går in på företagets hemsida kommer du med all säkerhet att upptäcka många unika och extra smarta produkter som du inte ens visste att du behövde i ditt liv. Smartasaker har sett till att samla alla smarta produkter i en och samma butik för att erbjuda till de som också uppskattar att få de vardagliga problemen lösta. 

Historien bakom Smartasaker
Det hela började med ett intresse för smarta prylar, de som står bakom hela företaget har alltid älskat produkter som kan lösa både dina små och stora vardagsproblem men de kände inte att de visste vart man kan hitta just de smarta produkterna. Allt de ledde till att företaget Smartasaker grundades och lanserades. 

Detta erbjuder Smartasaker
Ska du ut och resa med hela familjen och du har mycket att stå i som har med resan och göra. Då ska du ta dig tiden och göra en sak, vilket är att gå in på Smartasakers hemsida eftersom de erbjuder dig massor av produkter som kommer att underlätta och förenkla din resa.

För att få handla hos Smartasaker måste du vara över 18 år gammal och alla priser som finns på hemsidan är inklusive moms. Hos företaget kan du betala tack vare en snabbkassa vilket innebär att du kan betala via faktura, kortbetalning eller direktbetalning via din internetbank. Efter att du gjort din beställning hos företaget kommer de att packa din leverans och skicka den till dig inom 1 arbetsdag. Du kommer att du ditt paket i de allra vanligaste fallen inom 1 till 2 arbetsdagar och det tillkommer en fraktkostnad på 39 kronor om du gör en beställning på över 499 kronor. Du kan även välja att hämta din leverans i företagets fysiska butik i Stockholm eller så kan du välja att få din leverans hemskickad till din dörr. 

Reklamationer, tips och komplimanger och Smartasaker 
Om du känner att du skulle vilja köpa en smart produkt som du saknar i ditt liv men du märker att den saknas i Smartasakers sortiment, då ska du inte tveka utan det är bara att höra av dig till företaget och fråga om de kan ta in just den produkten. Smartasaker erbjuder 60 dagas öppet köp men det gäller inte om varan är öppnad. Om du vill lämna in en reklamation eller returnera en produkt ska du göra det genom att gå in i deras fysiska butik eller skick åt dem på e-post och meddela att du vill returnera produkten. Har du några frågor till företaget kan du kontakta deras kundtjänst via hemsidan. 

Lämna även gärna en egen recension om detta företag om du har några åsikter och erfarenheter om det.