OmdömesStalle

  Recensioner Smartasaker

  Smartasaker är en butik där du kan hitta praktiska, finurliga och innovativa produkter till ditt hem, till köket eller om du kanske behöver en present idé till en god kompis. På smartasakers hemsida kan du upptäcka smarta prylar till ditt badrum eller behöver du kanske ett skydd i sommarhettan mot alla myggor och flugor? En stor del utav företagets funktionella och smarta produkter är uppfunna i Sverige och om du går in på företagets hemsida kommer du med all säkerhet att upptäcka många unika och extra smarta produkter som du inte ens visste att du behövde i ditt liv. Smartasaker har sett till att samla alla smarta produkter i en och samma butik för att erbjuda till de som också uppskattar att få de vardagliga problemen lösta.

  Historien bakom Smartasaker

  Det hela började med ett intresse för smarta prylar, de som står bakom hela företaget har alltid älskat produkter som kan lösa både dina små och stora vardagsproblem men de kände inte att de visste vart man kan hitta just de smarta produkterna. Allt de ledde till att företaget Smartasaker grundades och lanserades.

  Kolla in denna smarta produkt som du kan hitta hos Smartasaker.

  Detta erbjuder Smartasaker

  Ska du ut och resa med hela familjen och du har mycket att stå i som har med resan och göra. Då ska du ta dig tiden och göra en sak, vilket är att gå in på Smartasakers hemsida eftersom de erbjuder dig massor av produkter som kommer att underlätta och förenkla din resa.

  För att få handla hos Smartasaker måste du vara över 18 år gammal och alla priser som finns på hemsidan är inklusive moms. Hos företaget kan du betala tack vare en snabbkassa vilket innebär att du kan betala via faktura, kortbetalning eller direktbetalning via din internetbank. Efter att du gjort din beställning hos företaget kommer de att packa din leverans och skicka den till dig inom 1 arbetsdag. Du kommer att du ditt paket i de allra vanligaste fallen inom 1 till 2 arbetsdagar och det tillkommer en fraktkostnad på 39 kronor om du gör en beställning på över 499 kronor. Du kan även välja att hämta din leverans i företagets fysiska butik i Stockholm eller så kan du välja att få din leverans hemskickad till din dörr.

  Reklamationer, tips och komplimanger och Smartasaker

  Om du känner att du skulle vilja köpa en smart produkt som du saknar i ditt liv men du märker att den saknas i Smartasakers sortiment, då ska du inte tveka utan det är bara att höra av dig till företaget och fråga om de kan ta in just den produkten. Smartasaker erbjuder 60 dagas öppet köp men det gäller inte om varan är öppnad. Om du vill lämna in en reklamation eller returnera en produkt ska du göra det genom att gå in i deras fysiska butik eller skick åt dem på e-post och meddela att du vill returnera produkten. Har du några frågor till företaget kan du kontakta deras kundtjänst via hemsidan.

  Lämna även gärna en egen recension om detta företag om du har några åsikter och erfarenheter om det.

  Smartasaker
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Smartasaker

  Din recension

  FAQ

  Är Smartasaker ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Smartasaker. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Smartasaker?

  Smartasaker är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smartasaker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.