Småkassen

Alla recensioner

Småkassen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Småkassen

Att vara en nyblivna föräldrar är inget enkelt. Inte nog med att man måste kunna försörja familjen och barnen, men man måste även lägga ner en stor del av sin tid på både lek och lära. Listan är lång på sakerna som borde göras som förälder, men allting har man inte tid med. Har man ont om tid så lönar det sig att anlita företag som hjälper till.

Företag som har erbjudit tjänster för hushåll och familjer har funnits länge. Dessa tjänster har varit blanda annat städare och barnvakter. Men det har börjat dyka upp företag som hjälper till med mer okonventionell tjänster. Företag som plockar ihop en samling av olika slumpvalda produkter till bland annat smink, eller klädsel. Dessa brukar vara månatliga leveranser, man brukar ha möjligheten att välja om man vill ha paketet, varannan månad, månatligt, varannan vecka eller varje vecka. Dessa företag har börjat dyka upp överallt, ett av företagen är Småkassen.

Vad är Småkassen?
Småkassen är ett familjeföretag grundat av Nijhof Mona Nijhof & Mark Nijhof. Familjen har upplevt hur det är att få barn fem gånger. De delar med sig av sin erfarenhet med att hitta både kläder och leksaker, men även andra produkter för andra familjer med barn. De produkter de rekommenderar är passande till varje kvartal. Stilen på produkterna följer din önskade stil, men även efter barnets utveckling.

Vad erbjuder Småkassen?
Ett annat sätt att handla barnkläder. Man fyller i ett formulär med personuppgifterna. Sedan fyller man i barnets egenskaper, bland annat storlek och ålder. Småkassen handplockar sedan kläderna från en mängd av märken och modeller som är baserat på barnets egenskaper. Detta sättet sparar tid för föräldrarna, medan det även kan vara intressant/roligt att pröva på.

Man har full kontroll över hur ofta man vill ha Småkassen och hur stor kassen ska vara. Priset på en Småkasse börjar från 1100 SEK (110EUR) per barn. De väljer kläder inom den budgeten man valt, men man får även runt 15% extra värde i varje leverans. De kläder man vill inte vill ha så kan man returnera. Beroende på vilket land man bor i så erbjuder Småkassen olika betalningsalternativ. Är leveransadressen i Norge, Sverige, Holland eller Belgien så kan man betala via faktura eller Afterpay från Arvto.

Hur får man kontakt med Småkassen?
På grund av alla företag som flyttar/lägger till näthandel så kommer det oundvikligt frågetecken, och om man har frågor eller funderingar till Småkassen så lönar det sig att först gå in på deras hemsida för att läsa de vanligaste frågorna, och svaren till dem. Om man inte hittade svaret så kan man kontakta företag genom telefon: +47 4674 8688, eller via dessa email adresser: mona.og.mark@smakassen.no, mona@smakassen.no, mark@smakassen.no. 

Skriv gärna en recension när du har tid med det. Det hjälper andra att välja om en produkt eller tjänst är värt deras tid eller inte. Läser man inte recensioner före man beställer en produkt via näthandel så finns det en chans att produkten eller tjänsten inte var det man trodde. Idag finns de flesta recensionerna på nätet. Oftast är de skrivna av företag och privatpersoner, och på grund av detta är det viktigt att recensionerna ska hållas riktiga.