OmdömesStalle

  Recensioner Slipskungen

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Slipskungen är ett företag som erbjuder precis vad det låter, slipsar.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Slipeskungen? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Slipskungen

  Under 2004 grundades och lanserades företaget och de driver sin nätbutik men har sitt kontor och lager i Stockholm som kunderna kan besöka om de känner för det. kunderna har även möjligheten att själv hämta ut sina produkter från lagret i Stockholm.

  Jättarna i Sverige och i Bibeln BOKEN ÄR UTE NU!!!

  Vad erbjuder Slipskungen sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 350 kr så kommer de inte att behöva betala någon fraktkostnad. Vid beställningar under 350 kr så läggs det till en fraktavgift på 29 kr på beställningen. Dessa fraktavgifter gäller inom Sverige och de kommer att variera om kunderna väljer att beställa till något annat land än just Sverige. När det kommer till betalningarna så kan kunderna välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, på faktura eller delbetalning.

  Slipskungen har även ett nyhetsbrev som kunderna har möjligheten att prenumerera på för att få information till inkorgen på e-posten.

  Har du handlat hos Slipskungen?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Slipskungen? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man knyter en slips.

  Slipskungen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Slipskungen

  Din recension

  FAQ

  Är Slipskungen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Slipskungen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Slipskungen?

  Slipskungen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slipskungen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.