OmdömesStälle

  Recensioner Skruvat

  Är du i ett behov av nya bildelar till ett förmånligt pris? Då ska du gå in på Skruvat.se som erbjuder bra bildelar till helt skruvade priser. De erbjuder alltid de lägsta priserna tack vare din trygga prisgaranti och de är även störst i hela Norden på bildelar online. 9 utav 10 kunder som handlar hos Skruvat ger företaget bästa möjliga betyg.

  Historien bakom Skruvat

  Skruvat startade år 2008 och har sedan dess vuxit och blivit till Nordens största e-handelsplats för bildelar på nätet. Varje vecka hanteras tusentals ordrar hos Skruvat och deras nöjda kunder kan köpa bildelar av hög kvalitet till rabatterade priser tack vare internet. Företagets mål är och har alltid varit att ge sina kunder en bra köpupplevelse där produkterna, kompetensen och servicen motsvarar de krav som deras kunder har. Skruvat har i dags läget över 500 000 kvalitets produkter i sitt sortiment som även spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. För att Skruvat ska kunna ge den bästa kvaliteten till de bästa priserna har de sett till att samarbeta med de ledande europeiska leverantörerna. På företagets hemsida kan du läsa mer ingående om vilka bilmärken de erbjuder produkter till.

  Skruvat och klart - Det nya sättet att fixa bilen.

  Vad erbjuder Skruvat?

  Skruvat samarbetar även med en utav de största bankerna, de ledande betalningsväxlarna och även med några av Europas ledande logistikföretag så att du som kund alltid kan handla säkert och tryggt och de kan även garantera dig snabba leveranser. Den moderna tekniska plattformen gör att du kan handla tryggt online och dina betalningar till Skruvat kommer att genomföras både bekvämt och säkert i deras nätbutik.

  När du hittat vad du skulle vilja köpa via Skruvat och du har lagt din order kommer den att plockas ihop och skickas inom en till två arbetsdagar. Företaget erbjuder en kort leveranstid som i de allra flesta fallen är 1 till 2 arbetsdagar men om du bor på vissa ställen i landet kommer det att tillkomma 1 till 2 arbetsdagar på det. Oberoende hur lite eller hur mycket du beställer från Skruvat kommer det att tillkomma en fraktkostnad från 39 kronor inklusive moms. Eftersom Skruvat inte har några fysiska butiker kan du inte hämta ut paketet vid något lager eller någon butik, allt kommer att skickas till dig.

  Tips, frågor och reklamationer om Skruvat?

  Om du har beställt något via Skruvat och märker att du har fått fel vara hemskickad eller att det kanske är något fel med den ska du lämna in en reklamation eller returnera varan. Oberoende vad du vil göra med produkten ska du sköta ditt ärende via ”min sida”, eftersom det kräver att du är inloggad. Skruvat erbjuder 2 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges men garanti innebär även att de inte byter ut eller reparerar en trasig produkt inom 2 år om produkten ej skadats av handhavandefel. Om du har några andra frågor till företaget som inte gäller en reklamation kan du nå dem på telefon som är öppen under helgfria vardagar kl. 8-17.

  Glöm inte att skriva en egen recension om Skruvat om du har handlat hos dem.

  Skruvat
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (5)

  5.2
  40% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5.2
  Tjänst
  rating
  3.6
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  5.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Falska produktbilder

  Fruktansvärt dåligt med fejkade produktbilder.
  Köpte en kofångare bak med ett stort galler.
  Fick hem produkten men gallret saknades.
  Kontaktar dem och de säger att det inte ingår.
  Har man en produktbild där passande galler
  sitter monterat så ska det ingå, givetvis tror man det.
  Och inte står det heller att gallret inte ingår.
  Detta anser jag vara annonsbluff helt enkelt.
  Aldrig mer Skruvat.se.
  Stotfangare-P414153.aspx

  Av: Mikael Julin28-02-2021
  pdinrqltse15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Mycket hjälpsamma

  En väldigt hjälpsam personal,inga problem med reklamation o garantin. 10 av 10

  Av: Per g16-12-2020
  eiqphyvkqn15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9.5
  rating

  Ur kasst

  När jag Beställde saker fick jag inte det jag behövde och hade beställt och när jag ska ringa för o klaga så hänvisar dom mig vidare till returavdelningen där jag får stå i kö plats nr ett i en halvtimme utan att svara. I en fucking halvtimme tack för att du väntar du har plats nummer ett. Luktar jävligt unket!

  Av: Vik da dik05-10-2020
  tlifxtbmld15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Deras sajt vilseleder

  Sajten listar reservelar som inte passar bilen trots att man angett sitt registreringsnummer. Jag sökte på "bakre ljuddämpare" och fick tre träffar för min Volvo. INGA av dessa visade sig passa, trots att jag granskat alla uppenbara uppgifter, inklusive modellår. När jag påtalade problemet påstår de att det är kundens ansvar att även kontrollera att originalreservelsnumret stämmer med biltillverkaren reservdelsnummer. Med den policyn blir sökningen på registreringsnumret helt meningslös och dessutom vilseledande.

  Av: David Ekholm23-04-2020
  slmubfzred15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Dåligt kundbemötande och felaktiga leveranser

  Beställde delar till min Volvo via deras system med reg nr. Jag fick hem delarna men men kunde inte montera dem pga vinter och kyla och varför de blev liggande mer än 30 dagar. När jag till påsken tog fram dem för montering såg jag att de inte passade. Jag hade fått fel reservdel av dem. Jag kontaktade dem och informerade att de sänt fel del och bad dem att få byta till motsvarande som passar min bil. De svarade, tyvärr det har gått mer än 30 dagar. Jag försökte få dem att förstå att de var deras fel eftersom de sänt fel delar till mig, men det fortsatt bara att hävda att det gått mer än 30 dagar. De bad inte ens om ursäkt för att de sänt mig fel och hävdade att ansvaret var endast mitt.
  Nu står jag med delar som jag inte vet vad de tillhör för modell av bil och kan därför inte ens sälja dem. Jag har aldrig varit med om sämre kundbemötande och rekommenderar ingen att handla av dem. Jag ser på Trustor arv nästan 10 % av deras kunder ger dem sämsta betyg. Även Vi Bilägare är kritiska till dem.

  Av: Anders Fällås16-04-2020
  miasynqrzv15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4.5
  rating

  Skriv din egen recension om Skruvat

  Din recension

  FAQ

  Är Skruvat ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Skruvat. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.2/10, med 40% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Skruvat?

  Skruvat är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Kontor, Hobby & Party, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Skruvats webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.