OmdömesStalle

  Recensioner Skruvat

  Är du i ett behov av nya bildelar till ett förmånligt pris? Då ska du gå in på Skruvat.se som erbjuder bra bildelar till helt skruvade priser. De erbjuder alltid de lägsta priserna tack vare din trygga prisgaranti och de är även störst i hela Norden på bildelar online. 9 utav 10 kunder som handlar hos Skruvat ger företaget bästa möjliga betyg.

  Historien bakom Skruvat

  Skruvat startade år 2008 och har sedan dess vuxit och blivit till Nordens största e-handelsplats för bildelar på nätet. Varje vecka hanteras tusentals ordrar hos Skruvat och deras nöjda kunder kan köpa bildelar av hög kvalitet till rabatterade priser tack vare internet. Företagets mål är och har alltid varit att ge sina kunder en bra köpupplevelse där produkterna, kompetensen och servicen motsvarar de krav som deras kunder har. Skruvat har i dags läget över 500 000 kvalitets produkter i sitt sortiment som även spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. För att Skruvat ska kunna ge den bästa kvaliteten till de bästa priserna har de sett till att samarbeta med de ledande europeiska leverantörerna. På företagets hemsida kan du läsa mer ingående om vilka bilmärken de erbjuder produkter till.

  Vad erbjuder Skruvat?

  Skruvat samarbetar även med en utav de största bankerna, de ledande betalningsväxlarna och även med några av Europas ledande logistikföretag så att du som kund alltid kan handla säkert och tryggt och de kan även garantera dig snabba leveranser. Den moderna tekniska plattformen gör att du kan handla tryggt online och dina betalningar till Skruvat kommer att genomföras både bekvämt och säkert i deras nätbutik.

  När du hittat vad du skulle vilja köpa via Skruvat och du har lagt din order kommer den att plockas ihop och skickas inom en till två arbetsdagar. Företaget erbjuder en kort leveranstid som i de allra flesta fallen är 1 till 2 arbetsdagar men om du bor på vissa ställen i landet kommer det att tillkomma 1 till 2 arbetsdagar på det. Oberoende hur lite eller hur mycket du beställer från Skruvat kommer det att tillkomma en fraktkostnad från 39 kronor inklusive moms. Eftersom Skruvat inte har några fysiska butiker kan du inte hämta ut paketet vid något lager eller någon butik, allt kommer att skickas till dig.

  Tips, frågor och reklamationer om Skruvat?

  Om du har beställt något via Skruvat och märker att du har fått fel vara hemskickad eller att det kanske är något fel med den ska du lämna in en reklamation eller returnera varan. Oberoende vad du vil göra med produkten ska du sköta ditt ärende via ”min sida”, eftersom det kräver att du är inloggad. Skruvat erbjuder 2 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges men garanti innebär även att de inte byter ut eller reparerar en trasig produkt inom 2 år om produkten ej skadats av handhavandefel. Om du har några andra frågor till företaget som inte gäller en reklamation kan du nå dem på telefon som är öppen under helgfria vardagar kl. 8-17.

  Glöm inte att skriva en egen recension om Skruvat om du har handlat hos dem.

  Skruvat och klart - Det nya sättet att fixa bilen.

  Skruvat
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Skruvat

  Din recension