OmdömesStalle

  Recensioner Silva

  Att vara ute och motionera är något som många föredrar istället för att vara inne i en varm gympasal eller ett gym. Man tycker om att vara ute eftersom man samtidigt får friskluft och det känns så mycket friskare att spendera tid ute. När det kommer till att motionera ute så finns det många olika saker man kan göra. Man kan tex gå ut och vandra, löpa eller cykla. Under vinterhalvåret så är det väldigt mörk uppe i Norden, från att man stiger upp är det mörkt och genast då man kommer hem från jobbet är det mörkt igen. Så om man då ska vara ute och motionera så är det viktigt att man syns för bilar och andra personer och även viktigt att man inte tappar bort sig. När det kommer till olika typer av lampor eller andra produkter för att underlätta motionerandet ute så är företaget Silva verksamma på marknaden.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som Silva kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer om företaget Silva

  Företaget grundades och lanserades av tre stycken bröder i Sverige och själva idéen till företaget växte under 1933 då de började tillverka sin första produkt vilket var en vattenfylld kompass och sedan under 1935 lanserade de en pannlampa vid namn Zeiler. Sedan företaget startades har de även uppfunnits och lanserat nya modeller av både pannlampor och kompasser.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Vad erbjuder Silva sina kunder?

  De olika produktkategorierna som finns inne på företagets hemsida är: pannlampor, kompasser, packning, kikare samt övrigt. Även en sökfunktion finns tillgänglig för kunderna där de kan söka bland alla produkter i sortimentet. Kunderna kan via Silva´s hemsidan beställa från hemsidan till Sverige, Norge och Storbritannien och skulle de vilja beställa till något annat land så ska de söka upp ett distributörsnätverk först. Inom Sverige så sker alla leveranser via Schenker och paketet levereras till kundens närmaste ombud. Om det görs beställningar för 499 kr eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 49 kr på beställningen. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur från och med att de tagit emot produkten.

  Hur kan kunderna komma i kontakt med Silva?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon gång varit kund hos Silva? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man håller sig motiverad.

  Silva
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Silva

  Din recension

  FAQ

  Är Silva ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Silva. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Silva?

  Silva är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Silva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.