Sika-Design

Alla recensioner

Sika-Design

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Sika-Design

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Sika Design är ett företag som kommer från Danmark och de erbjuder sina kunder möbler och inredning som är hållbara. 

Är produkterna värda sitt pris hos Sika Design? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Sika Design
Företaget är både grundat och lanserat i Danmark och de arbetar med att producera sina produkter från hållbara och råa material. Hela företagets historia börjar redan under 1951 och bredde sedan ut sig med åren och driver även i dag en nätbutik. I dagsläget arbetar det cirka 100 personer på företaget Sika Design och de företaget finns i ett flertal olika länder. 

Vad erbjuder Sika Design sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som tex matstolar, tyg för kuddar, bokhyllor, fåtöljer, matbord och bänkar etc. Vet man exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. Sika Design tillverkar lite olika möbler gjord av olika material men det materialet som de är kända för är rotting. Möblerna de tillverkar är så gott som gjorda för hand med så lite maskiner som möjligt och när de använder sig av rotting så hjälper det till att bevara regnskogarna. 

Sika Design har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Sika Design?
Skulle det vara så att man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man redan då kommer hitta svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att ringa dem, skicka e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Har du handlat hos Sika Design? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension


Sika Design.