Sik Silk

Alla recensioner

Sik Silk

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Sik Silk

Om du ska handla online ska du inte alls känna någon stress även fast det finns så många olika alternativ där ute. Väldigt många kan känna sig överväldigade eftersom det finns så många produkter och så många företag men det är av den orsaken som vi finns till. Vi har valt att helt kostnadsfritt dela recensioner från konsumenter som har riktiga och ärliga erfarenheter av företag.  Klädbutiker är något som det finns väldigt mycket av online och man vill inte bli missnöjd om man har spenderat pengar på nya kläder. Här och nu kan du läsa recensioner om företaget SilkSilk. 

Genom att läsa recensioner om SilkSilk kan du få en tydligare bild om hur storlekarna är, kvaliteten på produkterna och om företaget tar emot är att du är eller inte. 

Mer info om SilkSilk
Företaget är verksamt som en klädbutik online, då de har köpt in sina produkter har det tagit mycket inspiration av proffs idrottare för att ta fram kläder som både är sportiga men även kan användas till vardag utan att vara för sportiga ut. Företaget har satsat på att blanda kläder som både har en stil av retro men ändå är både fräscha och moderna. Företaget säljer kläder till män, kvinnor och barn.

SilkSilk är aktiva på sociala medier och vem som helst kan följa dem där för att få en tydligare bild på hur olika plagg kan kombineras med andra plagg. Ett gratis nyhetsbrev erbjuder även företaget.

Vad erbjuder SilkSilk
Nätbutiken fungerar som vilken butik som helst där ute. Kunden kan spendera tid inne på sajten och sedan lägga till valfria produkter i kundkorgen. När kunden känner sig nöjd kan hen betala för sitt inköp antingen direkt med kort, via PayPal eller Apple/Google Pay. Företaget har sitt lager i USA men om en kund inom Europa väljer att göra en beställning på 90 $ eller mer kommer hen inte att behöva betala några extra kostnader, i annat fall läggs det till en leveransavgift på 10 $. Efter att företaget tagit emot en ny beställning kommer de att behandla den så snabbt som möjligt, kunden kan spåra sitt paket medan det är på väg. Inne på hemsidan finns en storleksguide med tips på vad man kan tänka på. Skulle kunden dock få hem en produkt som inte passar, kan en retur göras inom 30 dagar efter att kunden mottagit sitt paket. Alla produkter måste vara oanvända och otvättade för att returen ska godkännas. Om det finns frågor har företaget en kundtjänst som svarar via mejl.

Åsikter om SilkSilk
Har du i din garderob produkter från detta företaget? Skulle du då kunna säga att du känner dig inkluderad angående storlekarna, kan du berätta hur länge det tog för dig att få hem ditt paket och stötte du på några problem överhuvudtaget då du gjorde din beställning? Svara på dessa frågor i en recension


Modetips.