Sierra

Alla recensioner

Sierra

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Sierra

Att spendera mycket tid utomhus är både fridfullt och spännande men om man vill leva ett friluftsliv här uppe i Norden krävs det att man har bra kläder, som håller både vind och vatten. Man vill hållas sig varm då man befinner sig utomhus, men valet av kläder ska heller inte kännas som ett hinder utan man ska kunna känna sig flexibel även om man har lager på lager. Givetvis finns det många olika företag som erbjuder sina kunder kläder gjorda för utomhusbruk, och Sierra är ett av dessa företag. 

Varför har vi OmdömesStälle våran sajt då? Jo eftersom vi vill att så många som möjligt ska kännas sig säkra och få en bra upplevelse då de handlar hos olika företag, och därför har vi valt att samla recensioner. 

Om Sierra
Hela företaget Sierra´s historia började under 1986 då det grundades och lanserades i Reno som en katalog där det fanns handritade produkter presenterade. Senare under 80-talet lanserades företagets hemsida samt att de under 1990 öppnade sin första fysiska butik. I dagsläget har Sierra flera fysiska butiker runt om i USA och via sin nätbutik erbjuder de produkter till kunder som befinner sig inom USA. Under 2015 valde företaget att förnya sin logga och även sin slogan som än idag är “vi är alla upptäckare”. Sierra har en egen blogg samt att de finns tillgängliga som en app som kan laddas ner både via Google Play samt App Store. 

Det som erbjuds hos Sierra
Sierra erbjuder produkter till män, kvinnor och barn och i sitt sortiment har de kläder och skor men även annat som har med olika aktiviteter att göra såsom: skidåkning, camping, jakt osv. I dagsläget skickar Sierra själva som sagt inte sina produkter till internationella länder men kunder som befinner sig inom USA kan räkna med en leveranstid på mellan 5-10 dagar räknat från och med den dagen då beställningen gjordes. Kunderna har även möjligheten att hämta ut sitt paket i någon utav Sierra´s fysiska butiker, samt att kunden kan få sitt paket snabbare levererat genom att betala en extra avgift. När kunden gör sin beställning inne på sajten har hen möjligheten att betala för sitt inköp med bank- eller kreditkort, direkt via internetbanken, PayPal eller med ett presentkort. Kunderna har möjligheten att göra en retur inom 40 dagar räknat från den dagen då de gjorde sin beställning. För att en retur ska bli godkänd ska produkten vara oanvänd och i samma skick som då kunden tog emot den. Sierra har en kundtjänst som kan nås via telefon, mejl eller live chatt. 

Åsikter om Sierra
Har du kanske varit i USA och handlat i en fysisk Sierra butik eller har du annars några erfarenheter av dem? Om du har det, kan inte du då lämna en egen recension här inne hos oss där du berättar med dina egna ord vad du tyckte om dem och deras produkter. Ta upp för- och nackdelar som du snappade upp och berätta även varför du tycker som du gör. 


Tips på kläder för friluftsliv.