OmdömesStälle

  Recensioner Shoepanda

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Shoepanda är ett företag som är verksamt i Sverige och de erbjuder sina kunder skosnören online.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Shoepanda? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Shoepanda

  Shoepanda är ett företag där man kan hitta skosnören i alla dess former och färger till nästan alla skor man kan tänka sig. Man kan handla hos företaget 24 timmar om dygnet och företaget är både grundat och lanserat i Sverige. Man kan handla hos företaget både som ett företag och också som privatperson.

  Plantera julens julrosor ute

  Vad erbjuder Shoepanda sina kunder?

  Shoepanda erbjuder sina kunder skosnören som ingår i olika kategorier, dessa kategorier är tex platta skosnören, vaxade, reflektiva, färgglada osv. När man gör en beställning via hemsidan så kommer alla produkter att levereras med Postnord och de kommer att levereras direkt hem till brevlådan. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 till 2 helgfria vardagar och frakten kommer att kosta 19 kr. Hos företaget så ingår det 1 års garanti på alla produkter och även 30 dagars öppet köp. Skulle man vilja returnera någon produkt som man har beställt så ska man börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget. Det är Klarna som har hand om alla betalningar vilket betyder att man kan handla med kort, internetbanken eller via faktura.

  Shoepanda har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Shoepanda?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man börja med att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då hittar svaret på sina frågor.

  Har du någon erfarenhet av Shoepanda? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Olika sätt att knyta skosnören.

  Shoepanda
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  VARNING! Köp inte lädersnören.

  Lädersnörena var totalt värdelösa gick av andra gången jag skulle knyta skorna!

  Av: Stefan Forsén16-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Shoepanda

  Din recension

  FAQ

  Är Shoepanda ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Shoepanda. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Shoepanda?

  Shoepanda är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Shoepandas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.