Shoepanda

Alla recensioner

Shoepanda

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

D
Daniel
Mycket dåligt! Läs vidare
S
Stefan Forsén
Lädersnörena var totalt värdelösa gick av andra gången jag skulle knyta skorna! Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fake!

  Mycket dåligt!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  VARNING! Köp inte lädersnören.

  Lädersnörena var totalt värdelösa gick av andra gången jag skulle knyta skorna!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Shoepanda

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Shoepanda är ett företag som är verksamt i Sverige och de erbjuder sina kunder skosnören online. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Shoepanda? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Shoepanda
Shoepanda är ett företag där man kan hitta skosnören i alla dess former och färger till nästan alla skor man kan tänka sig. Man kan handla hos företaget 24 timmar om dygnet och företaget är både grundat och lanserat i Sverige. Man kan handla hos företaget både som ett företag och också som privatperson

Vad erbjuder Shoepanda sina kunder?
Shoepanda erbjuder sina kunder skosnören som ingår i olika kategorier, dessa kategorier är tex platta skosnören, vaxade, reflektiva, färgglada osv. När man gör en beställning via hemsidan så kommer alla produkter att levereras med Postnord och de kommer att levereras direkt hem till brevlådan. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 till 2 helgfria vardagar och frakten kommer att kosta 19 kr. Hos företaget så ingår det 1 års garanti på alla produkter och även 30 dagars öppet köp. Skulle man vilja returnera någon produkt som man har beställt så ska man börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget. Det är Klarna som har hand om alla betalningar vilket betyder att man kan handla med kort, internetbanken eller via faktura. 

Shoepanda har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Shoepanda?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man börja med att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då hittar svaret på sina frågor. 

Har du någon erfarenhet av Shoepanda? Om du har det kan du skriva en egen recension


Olika sätt att knyta skosnören.