OmdömesStalle

  Recensioner Åshild

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Ett företaget som erbjuder sina kunder damkläder via deras hemsida är Åshild.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Åshild kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer information om företaget Åshild

  Företaget Åshild är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra länder runt om i Norden och de erbjuder sina kunder bekvämt dammode med storlekar upp till 54. Hos dem kan man även köpa skor och andra accessoarer.

  Plantera julens julrosor ute

  Vad erbjuder Åshild sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex dam, underkläder, skor och accessoarer samt att de även har en kategori där det ingår lite kläder för män. När man gör en beställning hos Åshild så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 2 – 4 vardar men det kan ta längre om det är under en högsäsong. Om man väljer att göra en beställning hos företaget som överstiger 799 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktavgift. Skulle man ha bråttom med att få sitt paket så kan man även välja expressleverans och då kommer man få sitt paket inom 24 timmar på vardagar, då kommer det att tillkomma en fraktkostnad. Är det så att man gör en beställning hos företaget och sedan får hem sin produkt och inte alls känner sig nöjd över den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur, då måste produkten vara i oförändrat skick.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Åshild?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Innan man kontaktar dem kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan.

  Handlat hos Åshild? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Tips på hur man skapar sin perfekta garderob.

  Åshild
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Åshild

  Din recension

  FAQ

  Är Åshild ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Åshild. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Åshild?

  Åshild är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Åshild gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.