Sexleksaker365

Alla recensioner

Sexleksaker365

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub
Buyersclub
0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva
Oliver & Eva
0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Himmelriket
Himmelriket
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Mshop
Mshop
0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Sexleksaker365

Ibland som vuxen eller ungdom känner man kanske att man vill upptäcka något nytt. Det kan kanske handla om att resa eller kanske att upptäcka sig själv, men i detta fallet ska det handla om produkter man kan använda i sovrummet, antingen med sig själv eller andra. Sexleksaker är något som längre redan funnits till försäljning, både online men även i fysiska butiker. Sexleksaker365 är en nätbutik som erbjuder just detta. 

Kommer jag kunna vara säker på att mitt paket är diskret inpackat om jag beställer via Sexleksaker365? Om jag har beställt fel, kommer jag då att kunna göra en retur eller inte eftersom det handlar om ganska intima produkter? Vi har på OmdömesStälle samlat recensioner av personer som redan har någon typ av erfarenhet av företag som tex Sexleksaker365. 

Mer information om Sexleksaker365
Sexleksaker365 är ett svenskt företag som har sitt säte i Halmstad. De har under några års tid erbjuder sexleksaker och intim produkter via sin hemsida till kvinnor, män och par. Företaget driver idag inte någon fysisk butik utan de är verksamma via sin nätbutik. 

I nätbutiken är de olika produkterna i kategorier, samt att varje kategori har flera underkategorier. I nätbutiken är det även möjligt att använda sökfunktionen som söker bland cirka 5 000 produkter som finns i sortimentet. I nätbutiken kan kunderna även se vilka produkter som företaget nyligen har fått in, men även vilka produkter som är de mest populära bland både kvinnor och män. På varje produkt i nätbutiken framgår det även om produkten för tillfälle finns i lager eller inte. 

Vad är det som Sexleksaker365 erbjuder?
Kunderna kan välja vilka produkter hen vill köpa och när företaget sedan skickar ut kundernas paket så använder de sig av en diskret avsändare samt att paketet packas så att det inte ska kunna gå att känna vad det innehåller. Fraktavgiften inom Sverige är 39 kr, men om kunderna väljer att göra en beställning på 499 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktavgift. Det finns 3 olika betalningsmetoder att välja mellan hos Sexleksaker365, och det är antingen via kort, delbetalning eller på faktura. Kunderna har 30 dagar på sig från och med att de har tagit emot sin produkt att göra en retur om de känner för det. Produkten kan såklart då inte vara använd samt att eventuell plombering ej får vara bruten. Om det är så att returen blir godkänd så får kunderna tillbaka sina pengar inom 14 dagar. Kundtjänsten hos detta företag kan nås via e-post, telefon eller via kontaktformuläret som finns inne på hemsidan. 

Åsikter om Sexleksaker365
Är du en person som har någon typ av erfarenhet av detta företaget? Kan inte du då berätta vad du tyckte om företaget och om du är nöjd med deras produktsortiment, om du skulle vilja ändra på något och berätta även varför/varför inte man ska handla hos Sexleksaker365 istället för något annat företags som säljer liknande produkter. 


Tips på hur man säkert ska handla online.