OmdömesStalle

  Recensioner Sephora

  Nuförtiden kan man hitta vad som helst på nätet, oberoende vad det än är. Man kan handla all mat och alla prylar till hemmet online, man kan shoppa helt ny elektronik samt att man kan utöka sin garderob mycket tack vare nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk affär samt att utbudet online brukar oftast vara mycket större än de i fysiska butiker. Men ibland på nätet ser man hemsidor som har helt sjuka erbjudanden, men kan man verkligen lita på det? Det kan man inte helt veta, men en sak man kan göra är att skriva och läsa recensioner om olika företag och nätbutiker.

  Smink, hudvård och andra skönhetsrelaterade produkter är väldigt populärt att handla online. En kedja som både har fysiska butiker men även en online butik är Sephora.

  Mer information om Sephora

  Sephora är ett företag som grundades under 1970 i Frankrike och har sedan dess sålt produkter relaterade till skönhet, som tex smink, hudvård, hårvård etc. Sedan 1998 har företaget varit uppe i ledningen på marknaden och de har även under fler tillfället blivit uppmärksammade av Forbes. I dagsläget har Sephora över 2 600 fysiska butiker i 34 olika länder världen över. Inne på företagets hemsida kan man läsa mer information om företaget i sig och även annan information som kan vara intressant om tex historian och ledningen på företaget.

  Sephora.

  Vad erbjuder Sephora?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier för att hitta spännande produkter men man kan även använda sig av sökfunktionen för att hitta exakt vad man är ute efter. På hemsidans förstasida kan man även se vilka produkter som är helt nya i sortimentet och även vilka produkter som är de populäraste för tillfället. Förut hade Sephora endast sin nätbutik i USA och Kanada men i dagsläget kan man även handla på Sephora inom Sverige.

  Sephora har även sitt alldeles egna nyhetsbrev som man kan prenumerera till för att få nys om erbjudanden och kampanjer samt att de har en egen app som man kan ladda ner för att shoppa direkt i mobilen.

  Hur kan man komma i kontakt med Sephora?

  Om man undrar över något och skulle vilja kontakta företaget för att ställa en fråga så kan man börja med att gå in på företaget hemsida för att sedan kolla in fliken ”FAQ”. Där kommer de oftast ställa frågorna att finnas och därför är chansen stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga redan där. Om man inte hittar svarte på sin fråga där eller om man ändå vill kontakta företagets kundtjänst så kan man antingen ringa dem (de pratar engelska), eller så kan man chatta med dem på hemsidan eller så kan man skicka e-post till dem. Om man vill lämna in en reklamation ska man även börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du några erfarenheter av Sephora som fysisk butik eller nätbutiken? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tycker om dem.

  Sephora
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Ingen produkt & Blir betalnignsskyldig

  De vill inte annullera en order eller skicka ut en produkt jag beställt.

  Men de vill att jag betalar.

  Dag 7 och svaret jag får är att varan har försvunnit via Schenker innan den lämnats till mitt utlämningsställe.

  Av: Besviken kund03-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Sephora

  Din recension

  FAQ

  Är Sephora ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sephora. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sephora?

  Sephora är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sephora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.